Megtudnak valaha bocsátani nekem a gyerekeim?
Nagyon rossz dolgot követtem el.
A feleségemmel megromlott a viszonyunk, több éve.
Állandóan kiabált minden apróságért, és nem igazán éreztem egy idő után hogy még szeretném.
Aztán megismerkedtem ez idő alatt egy nővel, aki meghallgatott és megértett. Összejöttünk.
Viszont a gyerekeim előtt annyira szégyelltem magam, hogy nem mertem hazamenni hozzájuk és eltitkoltam mindent. Kifogások és hazugságok jöttek.
A mostani páromnak van 3 gyermeke valamint most született nemrég egy saját.
A gyerekeim anyja nem engedi hogy a kiskorút lássam. A felnőtt lányom meg telefonszámot váltott hogy ne tudjam elérni.
Megfognak valaha bocsátani vajon? Vagy egy nagy lúzer szemétláda maradok egész életemben?
Voltatok biróságon? Akkor nem kellene tiltania a láthatást..
Az nem bűn, hogy kiléptél egy rossz házasságból, az viszont igen, hogy ezt nem őszintént tetted.
Lehet, hogy nem lesz változás, de annyit azért próbálj elérni, hogy beszélsz a gyerekeiddel. Mond el szépen, hogy miért alakultak igy a dolgok. Talán ha nagyobbak lesznek, akkor jobban megértenek téged. Fogadok, hogy az anyuka telebeszélte a fejüket, holott ő mart el magától a viselkedésével. Feltéve, ha tényleg csak ennyi történt...
A nagyobbik 23 éves lányom külön külön él.
Tehát önálló életet. És még nem voltunk bíróságon, nem váltunk el. A gyerektartást meg nem szeretném fizetni míg nem látom a kisebbiket.
az az igazság hogy akármilyen sárkánnyá vált a volt nejed amiért elhagytad, a gyerekeidet nem lett volna szabad szó nélkül elhagyni, a gyereknevelésben magára hagyni az anyjukat. Egyenes dolgod lett volna elválni, bíróság által meghatározott jogaidat élvezni, tartani a gyerekekkel a kapcsolatot. Nyilván akkor is létezik apa ellen nevelés, de ha legalább találkoznak közben veled, egy idő után a saját szemüknek is kezdenek hinni, nemcsak annak, amit az anyjuk mond.
Nézd, megbocsátani könnyű igazából, a kapcsolatot ténylegesen rendbehozni nehezebb. Ha adnak rá esélyt a gyerekeid, élj vele jól, ha nem, fogadd el.
Ha a kérdés lényege, hogy szemétláda maradsz-e egész életedben, akkor a válasz az, hogy az ő szemükben lehet, hogy igen. Itt nem segít a nyomulás, de az sem, ha teljesen feladod. Próbára fognak tenni téged, és nehéz kiállni a próbát. Ha soha többé nem keresed őket, az sem jó, ha erőszakosan közeledsz, még rosszabb.
Legelőször a feleségeddel kéne rendezned a kapcsolatot, mert ő az egyetlen út a gyerekeid felé.
Köszönöm a válaszokat!
A feleségem nem akar szóba állni velem. Tavaly nem engedte felköszöntöteni a kisfiam. Mert előző évben derültek ki ezek a dolgok. Igen.... gyáva voltam és nem mondtam el senkinek. Maguktól jöttek rá.
Annyira szégyelltem magamat, hogy inkább fel se hívtam most sem.
A lányom tudom hol lakik. De félek hogy ajtót se nyitna ha elmennék hozzá.
Ilyen egy sz@rházi férfit és apát mint te! Pfúj!
Én ugyanezt éltem át kamaszként, sose tudtam megbocsájtani apámnak NEM azért mert elvált anyámtól, hanem mert MINKET eldobott az új feleségért és annak a gyerekéért. Undorító!
Mivel nálatok ez friss dolog, talán a kisgyerekednél van némi esélyed, bár az a hozzállás, hogy "nem fizetek, ha nem láthatom" elég sokat elmond rólad...
Ezzel is tudnál bízonyítani, de csak magad alatt vágod a fát minden húzásoddal, csodálom, hogy az új nőd új puját szült neked, nem lát valszeg a lilaködtől.
A felnőtt gyermeked ha van esze, nem nyit ajtót, de ha NEM mész oda az 1% esélyed is 0% lesz. Tudod az alapítványok is a sok 1%-ból élnek, hátha nálad is bejön a sok kicsi próbálkozás...
Mint apa leszerepeltél, mint férj hozod a "tipikust", mint ember még tehetsz jó dolgokat, hogy ne kelljen szembe köpnöd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!