Tegnap meglöktem anyát és nagyon kiborult. Mit tegyek?
21-es
olvasd csak el a kérdező kommentjét! Azt írta, hogy rendbe tette a szobáját (én hiszek neki), DE RÖVIDESEN ISMÉT rendetlenséget csinált, mert keresett valamit. Na, itt a bökkenő!!!
Most rosszul esik még neki, de majd fokozatosan megenyhül.
Többet ne csinálj ilyet, arra ügyelj.
Viszont anyaként mondom, hogy ő is hibázott,mert egy anya ennyire nem lehet sem erőszakos,se a ruháidat ki nem hányhatja, se nem mondhatja hogy hazudtál.Amit tettél arra nincs mentség,de amit ő tett, arra sincs.
Az én fiam szobája 16 évesen nagyon kupi volt mindig, néha rendbe tette,mikor barátnője, barátja jött hozzá, de rájöttem hogy hagyom, be se megyek hogy magamat felidegesítsem, mert akkor összeveszünk, és az nem jó.
Anyukád generálta a feszültséget.
"El kezdte ki hányni az összes ruhám a szekrényből " - nem tudom, ennek mi a fene értelme volt, az anya egyértelműen őrjöngött. Ha rendetlenség van, akkor az a megoldás, hogy elkezdem kidobálni a ruhákat a szekrényből?
" és oldalra húztam a két kezemmel a vállánnál fogva."
Nekem ez sehol nem tűnik lökésnek, sem "kezet emelt az anyjára"... Egyszerűen csak megszakította az ostoba, értelmetlen őrjöngést.
Én nem vinnék se csokit, se virágot sem, sőt, örülnék, hogy egy ilyen kommunikációra képtelen, örjöngő véglény végre csendben van, és nem szól hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!