Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tegnap meglöktem anyát és...

MrGhostsX kérdése:

Tegnap meglöktem anyát és nagyon kiborult. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap összekaptunk mert rumlis volt a szobám és el kezdett kiabálni mert tegnap mondta hogy takarítsak ki. Tegnap ki takarítottam de utána meg szét lett hányva minden és azt mondta nekem anyu hogy hazudok hogy ki volt takarítva. El kezdte ki hányni az összes ruhám a szekrényből én meg már ideges voltam amiatt mert azt mondta hazudtam pedig nem is és oldalra húztam a két kezemmel a vállánnál fogva. Nem akartam csak már nagyon el borult az agyam. Most nem áll velem szoba, egyáltalán, még a szemembe se néz. Pedig már bocsánatot kertem és akkor is azt mondta hogy tűnjek el a szeme elől mert nem akar látni. Mit csinaljak?
2019. máj. 30. 11:24
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
51%
#20: a kérdező rendbe rakta a szobáját, csak az anyja nem hitt neki.
2019. máj. 30. 14:07
 22/34 szántóvető ***** válasza:
0%
férfi??egy férfival nem beszélnek így,még a saját anyja sem.biztosan lány a kérdező.
2019. máj. 30. 14:09
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
#22 16 éves fiu a kérdező. Csak elkéne olvasni, le írta itt
2019. máj. 30. 14:44
 24/34 anonim ***** válasza:
21%

21-es

olvasd csak el a kérdező kommentjét! Azt írta, hogy rendbe tette a szobáját (én hiszek neki), DE RÖVIDESEN ISMÉT rendetlenséget csinált, mert keresett valamit. Na, itt a bökkenő!!!

2019. máj. 30. 14:59
 25/34 anonim ***** válasza:
59%

Most rosszul esik még neki, de majd fokozatosan megenyhül.

Többet ne csinálj ilyet, arra ügyelj.

Viszont anyaként mondom, hogy ő is hibázott,mert egy anya ennyire nem lehet sem erőszakos,se a ruháidat ki nem hányhatja, se nem mondhatja hogy hazudtál.Amit tettél arra nincs mentség,de amit ő tett, arra sincs.

Az én fiam szobája 16 évesen nagyon kupi volt mindig, néha rendbe tette,mikor barátnője, barátja jött hozzá, de rájöttem hogy hagyom, be se megyek hogy magamat felidegesítsem, mert akkor összeveszünk, és az nem jó.

Anyukád generálta a feszültséget.

2019. máj. 30. 15:19
 26/34 anonim ***** válasza:
57%

"El kezdte ki hányni az összes ruhám a szekrényből " - nem tudom, ennek mi a fene értelme volt, az anya egyértelműen őrjöngött. Ha rendetlenség van, akkor az a megoldás, hogy elkezdem kidobálni a ruhákat a szekrényből?

" és oldalra húztam a két kezemmel a vállánnál fogva."

Nekem ez sehol nem tűnik lökésnek, sem "kezet emelt az anyjára"... Egyszerűen csak megszakította az ostoba, értelmetlen őrjöngést.

Én nem vinnék se csokit, se virágot sem, sőt, örülnék, hogy egy ilyen kommunikációra képtelen, örjöngő véglény végre csendben van, és nem szól hozzám.

2019. máj. 30. 15:59
 27/34 anonim ***** válasza:
72%
26, teljesen leirtad a velemenyem
2019. máj. 30. 16:17
 28/34 anonim ***** válasza:
4%
Életemben nem bocsájtanék meg a gyerekemnek ha ilyet tenne. 18 évesen mehetne amerre lát, addig meg a kötelező minimumot kapná és semmi több.
2019. máj. 30. 16:42
 29/34 anonim ***** válasza:
80%
Én sem értem, hogy mi ebben a tragédia... huh nem volt rend a szobában? És akkor mi van? Én is csomószor szétrámolok, mert nem mindig tudom, hogy mi hol van és egyszerűbb mindent kipakolni és úgy megkeresni, mint a polcokba meg szekrényekbe bemászva kutakodni a sötétben, a cuccok között stb. Aztán nyilván az ember visszapakol. Viszont szerintem még abból sem történt semmi baj, ha mondjuk nem lett rögtön rend, hanem mondjuk pár napig kint volt valami a szoba középen. Velem történt már ilyen és még élek, valami csoda folytán! Az anyuka egyszerűen lökött. A gyereket hazugnak tartja, aztán nekiáll kidobálni a cuccait a szekrényből... attól rend lett? Szerintem. Szóljon rá, kérje még meg vagy szidja le, ha nem hisz neki, de nekem ne mondja senki, hogy ez a viselkedés normális. A gyerek meg nem kezet emelt rá, hanem meg akarta àllítani az anyját, hogy ne legyen már ilyen hülye. Ennyi. Szerintem nem történt semmi, nem foglalkoznék vele, majd megnyugszik meg elfelejti.
2019. máj. 30. 18:33
 30/34 anonim ***** válasza:
43%
Érdekes..ha fordított lenne a felállás, akkor itt már habzó szájjal gyermekbántalmazást meg családon belüli erőszakot kiabálnának....
2019. máj. 30. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!