Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tegnap meglöktem anyát és...

MrGhostsX kérdése:

Tegnap meglöktem anyát és nagyon kiborult. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap összekaptunk mert rumlis volt a szobám és el kezdett kiabálni mert tegnap mondta hogy takarítsak ki. Tegnap ki takarítottam de utána meg szét lett hányva minden és azt mondta nekem anyu hogy hazudok hogy ki volt takarítva. El kezdte ki hányni az összes ruhám a szekrényből én meg már ideges voltam amiatt mert azt mondta hazudtam pedig nem is és oldalra húztam a két kezemmel a vállánnál fogva. Nem akartam csak már nagyon el borult az agyam. Most nem áll velem szoba, egyáltalán, még a szemembe se néz. Pedig már bocsánatot kertem és akkor is azt mondta hogy tűnjek el a szeme elől mert nem akar látni. Mit csinaljak?
2019. máj. 30. 11:24
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
36%
Teljesen normális anyukád reakciója! Mégis mit vársz, hogy reagáljon? Füled farkad húzd be és tegyél meg mindent a bocsánataért, ne csak szóval. Azt gondolom mondani se kell, hogy soha többet még csak hasonlót se tegyél!
2019. máj. 30. 11:28
 2/34 anonim ***** válasza:
45%
Tan normálisan illene vislekedni és nem lökdösni az anyádat. Mi az hogy elborul az agyad? Azon, hogy ki kell takarítani a saját szobádat? Le ne essen már a korona a fejedről.
2019. máj. 30. 11:38
 3/34 A kérdező kommentje:
De mit tegyek hogyha nem áll velem szoba? Ha le írom egy papírra hogy mit gondolok és veszem melle egy csokor virágot meg csokit az megteszi? Mit csinaljak kérlek segítsetek..
2019. máj. 30. 11:41
 4/34 anonim ***** válasza:
81%

Mindig tartsd rendben a szobád, tépj pár szál virágot (akár a kertből vagy mezőről), és állj anyád elé, ember módjára, bocsánatot kérve.

Ffi

2019. máj. 30. 11:46
 5/34 anonim ***** válasza:
93%
Első lépésnek jó! Szerintem a leveledből és viragból látni fogja, hogy komolyan gondolod! De ne csak egy napig tartson!
2019. máj. 30. 11:56
 6/34 A kérdező kommentje:
Ezen kívül mit csinaljak meg? Ha el olvasná a levelet és nem szólna hozzam meg mindig akkor mivan? Lehet jobb inkább tényleg el mondani azt amit érzek nem?
2019. máj. 30. 12:01
 7/34 anonim ***** válasza:
60%

Mint irta ki volt takaritva es az anyja meg azt momdta ra hogy hazug

Na ez se epp normalis

2019. máj. 30. 12:01
 8/34 A kérdező kommentje:
Ki volt igen..csak utána megint kerestem valamit és szét szórtam mindent. De nem hitte el nekem. Most ez annyira már nem is érdekel csak legalább nézzen a szemembe mert nagyon rosszul érzem a magam
2019. máj. 30. 12:03
 9/34 anonim ***** válasza:
87%

Fiu vagy vagy lany? Hany eves?

Szerintem is jo a virag es a csoki es nyilt bocsanatkeres.

2019. máj. 30. 12:14
 10/34 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, 16 éves. Fogunk menni egy ünnepségre és úgyan ugy kivasalta a ruhám mint mindig pedig azt hittem nem fogja, mondtam neki hogy bocsánat és köszönöm hogy gondoskodik rólam de nem reagált ra megint semmit, hátat fordított és el ment
2019. máj. 30. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!