Egy szülö szeretete és törödése a gyereke iránt megtud valaha szünni?
Igen, meg tud szűnni sajnos... Mint szülő írom ezt.
Nagyon szerettem a lányomat, mindig megtettem érte minden lehetségest. Segítettük, támogattuk, bármit szeretett volna. Mégis mindig keveselt minket, butának tartott, amiért nem beszélünk nyelveket, lenézte, hogy csak gyárban dolgozunk, pedig ebből járt iskolába, ebből fizettük az egyetemet, stb.
Aztán elköltözött, talált magának egy gazdag párt, aki étterembe hordja, ruhákat vesz neki. Most alig jár vissza, nem ír, nem hív minket. Nem vagyunk már fontosak számára, közömbös a dolgaink iránt, nem kérdez és nem akar tudni rólunk semmit. Nagyon fájt, amikor elment, sokszor sírtam, de lassan elmúlik. Már nem haragszom rá, csak tompa szomorúság, ha eszembe jut, azt veszem észre, hogy nem is hiányzik már, mert tudom, hogy nem változik meg ő sem és én sem. Egyszerűen mások vagyunk.
Remélem, hogy olyan élete lesz, amilyet szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!