Mi volt a legszörnyűbb ami a gyerekeddel történt valaha?
A veleszuletett, sulyos csipoficamot meg jobban tonretette egy penzehes szornyeteg, mert doktornak nem lehet hivni.
Normal esetben reg el lehetett volna felejtve, most mas orvos 3-ik eve kinlodik hogy helyrehozza amit a masik szetcseszett.
A legszörnyűbb történet, amit valaha is hallottam természetesen egy gyerek baleseti halála volt. Az történt, hogy egy házaspár a nagyszülők gondjaira bízta 4 éves fiukat amíg ők nyaralni mentek az Isztriára egy kempingbe. A papa által eszkábált hinta azonban összedőlt, a gyermek fejére esett egy jó nagy germenda, ami a kórházba szállítás után néhány óra alatt a halálát okozta. Ez a 80-as évek végén, vagy a 90-es évek elején történt, mobiltelefon még sehol, ugye. A szülők holléte nem volt ismert, mert csak úgy elindultak, nem volt előre ismert szállásuk. Mi legyen most? Két munkatars útra kelt tehát, hogy megkeresse a szülőket valahol egy horvátországi kempingben.
Nem tudom, én mit gondoltam volna magamban a helyükben útközben, melyik a jobb, ha megtaláljuk őket, vagy ha nem. Ők megtalálták nagy nehezen a szülőket…, mindenki elképzelheti a történet folytatását. Azt ugyanis, hogy a pár pillanatig tartó nagy öröm után hogyan vezették elő jöttük célját. Atyaég! Mindig kiráz a hideg, amikor eszembe jut. Az a pillanat, amikor elmondják, miért jöttek, na az a legszörnyűbb, amit el tudok képzelni. A két kollégára felnézek ezért, hogy bevállalták. Azt még nem kérdeztem tőlük meg, hogy mennyi ideig voltak utána rémálmaik. Egyébként nem túl beszédesek ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!