Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem lehet kopogni?...

Miért nem lehet kopogni? Hogyan lehet megtanítani erre valakit? 19l

Figyelt kérdés

Nagyon kellemetlen mikor rosszkor nyit be valaki. Becsukom magamra az ajtót, de még így se kopognak. És biztos leesik neki hogy mit csinálok, nem szólja meg, de akkor is kellemetlen.

Hogyan szoktassam a nevelőanyám a kopogtatásra?

2019. máj. 19. 10:10
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
56%
En mar sok ilyen reteszt felszereltem..es lany vagyok... Szoval ez egyaltalan nem akadaly miert is lenne? Nekunk minden ajtohoz van kulcs nem tudom miert de ez igy jo mert pl ha oltozok akkor bezarom hogy veletlenul se nyissanak be pl a 2 eves hugom is kopog az ajton de hajlamos elfelejteni. Szoval nalunk mindenki kopog mert ez alap
2019. máj. 19. 11:06
 12/27 anonim ***** válasza:
14%
Ha tudod, hogy nem zárható az ajró, nem kopognak, akkor nem igaz, hogy nem tudnád olyankor matatni magadat, amikor egyedül vagy...
2019. máj. 19. 11:07
 13/27 A kérdező kommentje:

Talán a retesz és az ék a legjobb ötlet. Köszönöm a normális válaszokat.

Utolsó:

Talán két-három havonta vagyok egyedül itthon. Szóval ez nekem nem opció.

2019. máj. 19. 11:11
 14/27 anonim ***** válasza:
19%

Miért nem volt hasznos az, hogy vegyél kulcsot? :-)

A másik: délután matatsz magadon, hogy olyankor is bejárkálnak? Este/éjjel vagy hajnalban nem tudod megoldani?

2019. máj. 19. 11:26
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem tudok koncentrálni a tanulásra maximálisan, csak ha előtte lerendezem. A kulcsos is hasznos, bár még nem adtam zöld kezet rá. Viszont inkább maradnék az éknél vagy a retesznél.
2019. máj. 19. 11:31
 16/27 anonim ***** válasza:
32%
Tegyél ki egy táblát ilyenkor: "Kérlek ne zavarj, recskázok"
2019. máj. 19. 11:40
 17/27 anonim ***** válasza:
32%
Nem tud koncentrálni a tanulásra :D :D :D LOL ez jó...
2019. máj. 19. 11:41
 18/27 anonim ***** válasza:
40%
Hány privátot kaptál már?
2019. máj. 19. 12:10
 19/27 anonim ***** válasza:
91%
Ha eddig nem sikerült neki megtanulni, kevés az esély, hogy Te fogod rávenni.
2019. máj. 19. 12:43
 20/27 anonim ***** válasza:
87%

1: lehet kopogni.

2: megtanítnai kommunikációval lehet: elmondod nekik, hogy kellemetlen helyzetekben nyitnak be hozzád és szeretnél magánszférát, és ha be akarnak jönni a szobádba, legyenek szívesek kopogni. - Történt már ilyen beszélgetés?

2019. máj. 19. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!