Miért van az hogy az anyám ne hajlandó kopogni az ajtomon? 15/L
Figyelt kérdés
Szóval. Anya minden egyes alkalommal beront a szobamba ami nem egy egészséges dolog szerintem. Mondtam neki h kopog jön de nem szokott. Kb 2-szer ha kopogott, de akkor is bekopogott nem kérdezett semmit (bejohetek? stb) berontott. Hiába mondom neki nem érti. Mit csináljak? Mar a 6 éves öcsém is tud kopogni de anyám nem. Szerintem ez mar nevetséges es borzalmas....2016. szept. 16. 19:03
1/27 anonim válasza:
Belülröl bezárod az ajtót - ha be akar rontani, nem tud, "fennakad".
Belül valamit az ajtó elé teszel - ha be akar rontani, nem tud, "fennakad".
Berontasz anyádékhoz este a hálószobába - talán elgondolkodik.
Az ajtóra fölül odateszel valamit, ami ráesik, ha kinyitja (ne nehezet és ne vizet - de azért valamennyire legyen kellemetlen.
2/27 A kérdező kommentje:
Hat külcsín nincs sajna. Juj de jo lenne... De amugy a többi jo köszi 😊
2016. szept. 16. 19:11
3/27 A kérdező kommentje:
*kulcsom
2016. szept. 16. 19:11
4/27 anonim válasza:
Ásol egy vermet az ajtó mögé, beront, beleesik.
5/27 anonim válasza:
Sima faék az ajtó alá. Nem tud benyitni. Csak ne hagyd otthon, jól dugd el, mert kidobja!
7/27 A kérdező kommentje:
Okes koszi 😊😊😊 mindenkinek.
2016. szept. 16. 19:25
8/27 anonim válasza:
Felraksz egy reteszt. 600 forint, plusz fél óra munka.
Problem solved.
9/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! 😊😊
2016. szept. 16. 19:46
10/27 anonim válasza:
:D Micsoda biztonságtechnikai szakemberek vannak ezen az oldalon :D
Nagyon ötletesek vagytok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!