Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Barátnőm miért nem hajlandó...

Barátnőm miért nem hajlandó kitenni 24 éves fiát, aki 2 havonta új nővel van, és azok minden nap ott vannak a lakásukban?

Figyelt kérdés

Mindig panaszkodik nekem, hogy a fia már több, mint 4 éve csinálja azt, hogy kb. 1-2 havonta összejön egy nővel, általában olyan 35 év körüliek, de volt már valamivel fiatalabb és öregebb is, és azokat felhozza a lakásukra, beköltöznek a fiú szobájába, ott élnek. A fiú dolgozik valamit a tanulmányai mellett, abból ad az anyjának, hogy ne panaszkodhasson, meg a nők is be szoktak szállni pénzzel, hogy erre az 1-2 hónapra ott lehessenek, használhassák a fürdőszobát, aludhassanak a fiú szobájában + az ételért. Egy nő általában 1-2 hónapig marad, előre megegyezik ebben velük a gyerek, elég rövid idő alatt talál magának új lakót. Az első majdnem fél évig maradt, mert abba beleszeretett állítólag. Elég nagy lakásban élnek barátnőmék, mindig is egyedül nevelte a fiát, és ezt az egész képtelenséget csak azért tűri el, mert nem akarja kirakni, az meg hajlandó ezért fizetni is.

Én már rég kivágtam volna, ha az én fiam lenne, de hogy ilyet a házamban nem tűrnék, az biztos! Barátnőm mindig panaszkodik, hogy ez nem normális így, és tőlem kér tanácsot, hogy beszélhetne a fiával, hogy hagyja abba, mert amikor beszélni akar vele, az mindig játssza a mártírt, sajnáltatja magát, hogy neki erre szüksége van, ha meg kiabál vele, még el is sírja magát, neki meg nincs szíve bántani őt. Én tudom, hogy az egész egy nagy őrültség, és ha a barátnőm nem lenne ugyanolyan érzékeny, mint a fia a sarkára állhatott volna, és ennek az egésznek nem szabadott volna kialakulnia. Én személy szerint már azért is szégyellem magam, hogy ezt kiírom, de hát névtelenül van.

2016. febr. 6. 11:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
Most lehet én vagyok az értetlen, de megegyezik a csajokkal, hogy 2 hónap aztán spuri? Vagy hogy? És miért? Bérel magának nőt? De a nő is fizet? Milyen nők ezek? Ilyenről nem hallottam még. Mert ha k.rvák, akkor miért fizetnek? :D
2016. febr. 6. 12:03
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem, nem k.vákról van szó, az ott lakhatásért fizetnek meg az ételért.
2016. febr. 6. 12:05
 3/21 anonim ***** válasza:
36%
Hat ez eleg kulonos... Szerintem te nem fogod tudni ravenni h kirakja. Beszelni probaltal mar vele? Esetleg ugy h o nem szolhat bele, es vegig kell hallgatnia teged?
2016. febr. 6. 12:09
 4/21 anonim ***** válasza:
84%
Mi a baj? Tanul, dolgozik. Mindenki be száll a költségekbe. Idővel talál olyat, akivel szerelembe esnek. Majd megnyugszik. Nekem is volt 20 évesen 45 éves barátnőm. Na és, mi ezzel a baj?
2016. febr. 6. 12:09
 5/21 anonim ***** válasza:
75%

Mik vannak..

mik ezek hajléktalan nők vagy mi?

2016. febr. 6. 12:11
 6/21 A kérdező kommentje:
Én már mondtam neki, hogy tegye félre az érzelmeit, és álljon jobban a sarkára, csak egyszer kellene megtennie. Mondtam, hogy mikor nincsenek otthon, szedje össze a fiának a cuccát, tegye bele egy bőröndbe, keressen egy lakhatási lehetőséget neki a neen, nyomtassa ki, tegye rá a bőröndre, és ha meglátja a fia, mondja meg neki, hogy emellett az életmód mellett külön kell költöznie. De nem lehet, szinte semmit nem csinál, csak néha veszekszik a fiával, aztán megbánja és lelkiismeret-furdalása lesz. Nem tudja, hogyan parancsoljon egy felnőtt férfinek.
2016. febr. 6. 12:15
 7/21 anonim ***** válasza:
32%
Gondolom az,hogy mindenkit odaköltöztet,majd ha jön egy olyan,aki szépen kizsebeli őket,majd akkor a barátnő is a sarkára áll.
2016. febr. 6. 12:15
 8/21 anonim ***** válasza:
81%

am mi a baj ezzel az életmódjával? Senkinek se árt meg fizet dolgozik tanul

csak mert neked ez az életmód nem tetszik nem jelenti azt hogy rossz is

2016. febr. 6. 12:17
 9/21 A kérdező kommentje:
Az a gond ezzel az életmóddal, hogy idegeneket kell eltűrnie barátnőmnek a saját lakásában, pedig ő nem akart ilyen "albérletet" csinálni a lakásából.
2016. febr. 6. 12:22
 10/21 anonim ***** válasza:
76%
akkor üljetek le és beszéljétek meg a fiúval hogy ez nem átjáróház mindenféle hajléktalan luvnyának
2016. febr. 6. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!