Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha apum nem hajland...

Mit tegyek ha apum nem hajlandó nyitni a barátom felé?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nekem kínos hogy a barátom, nagy örömmel jön mindig és beszélgetne a szüleimmel de az apum persze mintha ott se lenne..egyszerűen nem is érdekli. Pár napja feküdtünk le a barátommal először, amiről beszéltem anyuval a gyógyszer felíratása miatt..és gondolom ő is megtudta. Azóta nem hajlandó normálisan beszélni velem...és nagyon rosszul esik nekem, mikor barátomat mindennél jobban szeretem és az ő szülei nagyon aranyosak mindig velem...

2015. szept. 20. 00:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Hány ėves vagy?
2015. szept. 20. 00:15
 2/11 A kérdező kommentje:
17-et töltöm és a barátom 19 :) több mint 2 hónapja vagyunk együtt, de előtte már fél évet beszélgettünk..megismertük egymást és kialakult a szerelem :)
2015. szept. 20. 00:24
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
És gondolod, hogy a folyamatos nyomulástól meg jópofizástól majd megkedveli? Hát megsúgom, nem... Idővel majd megkedveli, vagy nem. De a fölösleges nyomulástól csak még unszimpatikusabb lesz. Senkiből nem lehet kikényszeríteni a szimpátiát.
2015. szept. 20. 01:43
 4/11 anonim ***** válasza:
5%
Gondolom a barátod a "szerencsétlenke" kategóriába tartozik, és apád meg egy derék férfit szánna neked. Vagy csak bántja, hogy a kislánya már kész nő.
2015. szept. 20. 08:33
 5/11 anonim ***** válasza:
50%

Az lehet a háttérben, hogy nem akarja elfogadni, hogy felnő a kislánya és már párkapcsolatszerepben van, a barátodban meg egy kicsit "ellenséget" láthat.

Szerintem sem az a megoldás, hogy nyomuljon a barátod, ha komoly a dolog és sokat lesz még nálatok, látja, hogy szeret téged, majd megszokja, kialakul a szimpátia idővel.

2015. szept. 20. 08:42
 6/11 anonim ***** válasza:
59%

Ha én lennék ilyen helyzetben, nem tenném ki a barátomat annak, hogy apám kvázi levegőnek nézze ("mintha ott se lenne").

Azt választanám, hogy lehetőleg máshol tölteném vele az időt, eljárnánk inkább ide-oda suli után, illetve ha kettesben szeretnénk lenni, akkor inkább hozzájuk mennénk, ha már az ő szülei kedvesek velem, és nincs ellene kifogásunk, hogy sokat vagyunk náluk.

Ha meg apukám játszmázna tovább azzal, hogy "nem hajlandó normálisan beszélni velem", annak ellenére, hogy semmi rosszat nem tettem, próbálnám ezt elfogadni, és nem mutatnék erre semmi különösebb érzelmi reakciót.

2015. szept. 20. 09:30
 7/11 anonim ***** válasza:
50%

Megmondom őszintén, ha nekem lenne lányom, és megjelenne a palija, én is így állnék hozzá, viszont a lányomra nem haragudnék. Nem tudnék.

Ez ösztön, és csak úgy tudnám elfogadni ezt a helyzetet, ha egy életerős, keresőképes, talpraesett férfi udvarolna a lányomnak, és a házasság után derülnének ki ilyen dolgok.

Anno ez így működött ugye, csak manapság már ez a módi.

Jobb a békesség alapon, megint megmutatkozik, a régi időkben az erkölcsi, etikai értékek lényegesen magasabb szinten mozogtak.

Kvázi, hülyül el az emberiség, és még meri szidni bárki is a régi időket...

2015. szept. 20. 10:59
 8/11 anonim ***** válasza:
19%
hozzáteszem még, ebből látszik, apukádnak nagyon nem vagy közömbös, biztos félt, meg szeret Téged, csak hát kissé agresszív fajta(mint én is sajnos)
2015. szept. 20. 11:01
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

# 7

Megkérdezhetem kíváncsiságból, hogy te annak idején megvártad-e, amíg megnősülsz, és csak utána éltél először szexuális életet?

2015. szept. 20. 11:13
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Nem nem szokott egyáltalán nyomulni, anyummal jól elbeszélgetnek ha éppen elmegyek kezetmosni vagy bármi. Ugyanez volt most is a helyzet, gyorsan elmentem a fürdőszobába és addig ott beszélgetett anyummal de apum levegőnek nézte..és most még velem se hajlandó beszélni..
2015. szept. 20. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!