Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos az édesanyám sértődés?

Jogos az édesanyám sértődés?

Figyelt kérdés

Egymás mellett lakunk, nekem már van külön családom, jelenleg a kislányommal vagyok itthon gyeden.

Szóval szezonális munkája van, 5-6kmre

Csütörtökön és pénteken én vittem ki, reggel 5körül keltem mindkét napon, kislányomat is keltettem 6 körül.

Tegnap itthon volt a párom aki egyébként jelenleg hetente van csak itthon de tegnap reggel ő vitte.

Ma pedig sajnos elaludtunk és sajnos az anyámnak kerékpárral kellett kimenni, és megtenni azt a 2 szer fél órás utat.

Mindig mondja hogy nem kell ki tud ő biciklizni, de most hogy elaludtunk haza jött, át mentem és láthatóan megvan sértődve.

Érdekelne hogy szerintetek jogosan van ki borulva?

Leírom az én véleményem is, hogy én jószándékból teszem korán felkelünk csúszik minden a kislányom is nyűgös ezáltal mert keltve van. Érte is megyünk természetesen. Most hogy így egyszer kimaradt nem értem miért kell haragudni.

2019. máj. 12. 13:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%

10!

Nem mindegy, hogy hány éves, milyen általános állapotú, aki teker és milyenek az utviszonyok

2019. máj. 12. 14:47
 12/21 anonim ***** válasza:
34%
Ha ez rendszer és te megígérted, hogy 5-kor kelsz és elviszed, akkor lehet sértődött, hogy nem úgy történt. Azt neked kellett volna átgondolni, hogy mi hangsúlyosabb, az ébresztés miatt nyűgös gyerek vagy édesanyád kímélése. Ha menet közben meggondoltad és mégsem buli keltegetni a kicsit, mondd el anyukádnak. Ha viszont nem rendszer, csak pár alkalommal így volt és ő általánosított, hogy ezután mindig így lesz, akkor nincs alapja duzzogni.
2019. máj. 12. 15:01
 13/21 anonim ***** válasza:
59%
Kész szerencse, hogy a tízeske jobban tudja, hogy mennyi az az 5-6 km a kérdező anyjának, mint a kérdező maga. A jövő heti ötös lottó nyerőszámait is írd már meg.
2019. máj. 12. 15:05
 14/21 anonim ***** válasza:
61%
Ugye az megvan, hogy dolgozni jár amama? Ezek szerint annyira nem lehet lerobbanva?
2019. máj. 12. 15:13
 15/21 anonim ***** válasza:
84%

Nem arra készült reggel, rosszul esett neki. Estére kifogja heverni.

Viszont én nem hordozgatnám minden reggel, főleg hogy a gyereknek nem jó ha korán keltitek fölöslegesen és nyűgösködhet.

A fél óra amúgy teljesen reális 5km-re, kényelmes tempó. Bringával fele annyi időt szoktam számolni mint gyalog megtenném. 2-2,5km kényelmesen sétálva kb fél óra-ezt rendszeresen megteszem, biciklivel lenne 10-15 perc úgy, hogy nyugodtan tekerek és nem köpöm ki a belem, ami (szezonálisból ítélve) fizikai munka végzése előtt nem egy hátrányos dolog.

2019. máj. 12. 15:46
 16/21 anonim ***** válasza:

A kerékpározás jót tesz az egészségnek. Az én majd 70 éves édesanyám ennél jóval többet tesz meg naponta és mégsem panaszkodik, sőt ami azt illeti szereti! A Kérdező anyja sem hal bele egy kis tekerésbe..legalább bemelegszik mire a melóba ér.

Én a gyerkőcöt sajnálom a történetben. Had aludjon szegény!!!

2019. máj. 12. 21:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Tőled kérdezem, kedves Kérdező, mert anyukádtól nem kérdezhetem: ha egymás mellett laktok, akkor miért nem tudott átmenni hozzátok, hogy mi a késésed oka?
2019. máj. 12. 22:18
 18/21 anonim ***** válasza:
60%

Viccelsz? 5 km-t futva megteszek 25 perc alatt és nem vagyok gyors futó. Kétlem, hogy biciklivel fél óra lenne az út,m hacsak nem hátrafele teker...

Kicsit kényelmes anyukád, az oke lenne, ha néha beviszed, de hogy rendszeresen ezért keltsd fel gyereket is, azért túlzás.

2019. máj. 12. 23:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Ne kinozd mar azt a szegeny kislanyt kerdezo! Azert a par km-ert kepes vagy ot kirangatni az agybol??? Dobbenet..Inkabb kerekparozzon anyukad.. majus van es december! Szerintem az volt a baj, hogy nem ugy kalkulalta az idejet, igy amikor leesett neki, hogy ti meg nagyban alszatok, mar kapkodnia kellett,hogy el ne kessen!
2019. máj. 13. 01:05
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Viszont én mondtam neki ha nem látja felhuzva a redőnyt csengessen be haromnegyed6kor.

Ő nyilván látta még sem keltett.

Egyik szava a másikkal meg hogy ki tud menni de ha rosszul alakul akkor mégis lazadozik.

2019. máj. 13. 05:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!