Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szol hozzam, mert nem...

Nem szol hozzam, mert nem neztem a kutyakat?

Figyelt kérdés

Ma voltunk allatorvosnal, vittuk a kutyat, kapott egy oltast.

Az allatorvosi rendelo mellett van egy haz, ahol a csaladnak van ket kutyaja. Es eleg idegesek, ha meglatnak egy kutyat, egybol elkezdenek ugatni. Igy a mi kutyankat is hergeltek es szegenynek nem esik jol, ha a poraz rajta van es igy akar neki menni mas kutyaknak.

Na hat apam nagyban nevetett, mutatta nekem, hogy milyen jopofak a kutyak, mert nem jonnek a keriteshez, csak hatul ugatnak vagy mit tudom en. Es elallta az utat.

En pedig mondtam neki, hogy jol van mar, csak menjunk. Erre elkezdte mondani, hogy olyan bunko vagyok, csak azert mutatja, mert ilyet meg nem lattam. En pedig mondtam neki, hogy hat de a kutya meg van orulve a kutyaktol. Erre azt a valaszt kaptam, hogy az en kutyam...

(Ha valamit rosszul csinal, akkor az en kutyam, de ha arrol van szo, hogy ivartalanittatni szeretnem, akkor persze az ove es biztosan nem lesz)

Es ami vicc, hogy egesz uton hazafele nem szolt hozzam. Majd lebunkozott es flegman bement. Es most meg van sertodve ram. Es nem tudom, tenyleg en voltam a hibas, a bunko? Kezd lelkiismeret furdalasom lenni, holott tudom, hogy valoszinuleg o is pont ezt akarja elerni. Ilyenkor mit csinaljak?

Kinek volt igaza?

2019. ápr. 25. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem írod, hogy az apád, azt hittem volna, hogy a testvéred. Gyerekes és igen, jól látod, manipulatív.
2019. ápr. 25. 18:55
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Nehogy bocsánatot kérj. Apád egy nárcisztikus alak, ne hódolj be neki.
2019. ápr. 25. 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Az első kettő válasszal egyetértve ha a kutya ilyen helyzetben nem vagy nehezen regulázható, akkor érdemes volna kutyasuliba járni.
2019. ápr. 25. 19:20
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
Ha a te kutyád, akkor a te dolgod szocializálni, és megtanítani viselkedni. Ha meg apádé, vagy a költségei őt terhelik, akkor, meg amúgy is, ajánlott ivartalanítani. Ha ezek a feltételek adottak lennének, gyakorlatilag nem lenne most ez a probléma egyáltalán. Oszt akkor nem kéne idegbetegeskedni, hogy nem bírsz a kutyáddal, apádnak meg nem lenne oka hisztizni.
2019. ápr. 25. 19:27
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Először Én is azthittem,hogy a testvéredről van szó,hihetetlen gyerekes.Ne foglalkozz vele.
2019. ápr. 25. 19:40
 6/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

4.valaszolo!

Kutyaiskolaba fogom vinni, hiszen eleg makacs, es nekem is kellene tanulnom dolgokat a nevelesevel kapcsolatban. Egyebkent mar mas kutyakra nem ugat, akik nem ellensegesek vele. Az emberekhez pedig mindig nagyon baratsagosan viszonyult.

Ivartalanitani en szeretnem, de apam nem engedi.

2019. ápr. 25. 20:22
 7/10 A kérdező kommentje:

Illetve az elozo valaszom a 3.valaszolonak is szolt. Igyekszem minel jobb eletet biztositani a kutyusnak!:)

2.valaszolo!

Meg nem is gondoltam ra, hogy narcisztikus lenne, de elgondolkodtattal!

Elso es utolso valaszolo!

En is gyerekesnek erzem ezt az egeszet, megsem tehetek ellene semmit. Legalabbis en nem tudom, mit csinalhatnek.

2019. ápr. 25. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért nem engedi ivartalaníttatni?
2019. ápr. 25. 20:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, nem mond normalis erveket, csak hogy nem lesz. Kan kutya, fialni ugysem fog ugye(termeszetesen elmondtam az egyeb kockazatokat is), meg talan meg azt hozta fel, hogy akkor lusta lesz ha ivartlanitjak.
2019. ápr. 25. 21:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Kan kutyában óriási frusztrációt okoz, ha nem tudja a szexuális energiáit levezetni és nem ivartalanítják, akár agresszívvá is válhat tőle a későbbiekben. Édesapádnak mond, hogy semmi szex két hónapig és ne is verje ki, aztán majd meglátja, mennyire lesz frusztrált. Nőstényeknél ez csak az ivarzási időszakra korlátozódik, olyankor azok is meg vannak bolondulva, de a kan kutyában folyamatosan nő a feszültség, amiből baj lehet később.
2019. ápr. 25. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!