Nem szol hozzam, mert nem neztem a kutyakat?
Ma voltunk allatorvosnal, vittuk a kutyat, kapott egy oltast.
Az allatorvosi rendelo mellett van egy haz, ahol a csaladnak van ket kutyaja. Es eleg idegesek, ha meglatnak egy kutyat, egybol elkezdenek ugatni. Igy a mi kutyankat is hergeltek es szegenynek nem esik jol, ha a poraz rajta van es igy akar neki menni mas kutyaknak.
Na hat apam nagyban nevetett, mutatta nekem, hogy milyen jopofak a kutyak, mert nem jonnek a keriteshez, csak hatul ugatnak vagy mit tudom en. Es elallta az utat.
En pedig mondtam neki, hogy jol van mar, csak menjunk. Erre elkezdte mondani, hogy olyan bunko vagyok, csak azert mutatja, mert ilyet meg nem lattam. En pedig mondtam neki, hogy hat de a kutya meg van orulve a kutyaktol. Erre azt a valaszt kaptam, hogy az en kutyam...
(Ha valamit rosszul csinal, akkor az en kutyam, de ha arrol van szo, hogy ivartalanittatni szeretnem, akkor persze az ove es biztosan nem lesz)
Es ami vicc, hogy egesz uton hazafele nem szolt hozzam. Majd lebunkozott es flegman bement. Es most meg van sertodve ram. Es nem tudom, tenyleg en voltam a hibas, a bunko? Kezd lelkiismeret furdalasom lenni, holott tudom, hogy valoszinuleg o is pont ezt akarja elerni. Ilyenkor mit csinaljak?
Kinek volt igaza?
Koszonom a valaszokat!
4.valaszolo!
Kutyaiskolaba fogom vinni, hiszen eleg makacs, es nekem is kellene tanulnom dolgokat a nevelesevel kapcsolatban. Egyebkent mar mas kutyakra nem ugat, akik nem ellensegesek vele. Az emberekhez pedig mindig nagyon baratsagosan viszonyult.
Ivartalanitani en szeretnem, de apam nem engedi.
Illetve az elozo valaszom a 3.valaszolonak is szolt. Igyekszem minel jobb eletet biztositani a kutyusnak!:)
2.valaszolo!
Meg nem is gondoltam ra, hogy narcisztikus lenne, de elgondolkodtattal!
Elso es utolso valaszolo!
En is gyerekesnek erzem ezt az egeszet, megsem tehetek ellene semmit. Legalabbis en nem tudom, mit csinalhatnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!