Van olyan, aki megbánta, hogy gyereket csinált?
Én már 57 vagyok, nő.Három gyereket neveltünk fel.Az életemben mindent, szó szerint mindent elszúrtam.Egyetlen egyet nem, azt hogy lett 3 gyermekem, akiket tényleg nagyszerű embernek sikerült nevelni.Mindenféle téren.
Az egész életemnek ők az egyetlen sikeres részei.Minden más melléfogás volt.
De olyan hamar elröpül az a pár év, elmennek a gyerekek.Itt maradtunk ketten, és rájöttünk hogy egymással semmit nem tudunk kezdeni, kiürült az életünk.Míg család voltunk működtünk, jó volt minden, most meg nem tudunk pár lenni, csak idegenek vagyunk.
#23: Kétlem :)
Európai viszonylatban Magyarországon elég nagy hiba gyereket vállalni, mert hacsak nem vállalkozó az ember és van mit a tejbe aprítania, mégiscsak nehéz megteremteni egy jövőt a gyerekeknek, állandó feszültséget fog okozni bármilyen házasságban vagy kapcsolatban
Én férfiként személy szerint nem mernék gyereket vállani addig amíg 35-40 éves nem leszek, és ki nem alakítottam a megfelelő anyagi hátteret: ott még akkor is ott lesz a kihívás hogy egy olyan 30 körüli nőt találni aki hajlandó felvenni az anya szerepét munka mellett
Nehéz... kivitelezhető, de nagyon nehéz lehet
"Európai viszonylatban Magyarországon elég nagy hiba gyereket vállalni, mert hacsak nem vállalkozó az ember és van mit a tejbe aprítania, mégiscsak nehéz megteremteni egy jövőt a gyerekeknek, állandó feszültséget fog okozni bármilyen házasságban vagy kapcsolatban
Én férfiként személy szerint nem mernék gyereket vállani addig amíg 35-40 éves nem leszek, és ki nem alakítottam a megfelelő anyagi hátteret: ott még akkor is ott lesz a kihívás hogy egy olyan 30 körüli nőt találni aki hajlandó felvenni az anya szerepét munka mellett
Nehéz... kivitelezhető, de nagyon nehéz lehet" Ezt miért is kellett ennyire lepontozni? Valamennyire feministának vallom magam, de nem értem ebben mi a sértő az ide író nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!