Van olyan, aki megbánta, hogy gyereket csinált?
Több ilyen ismerősöm van. Egyik rokonom (nő) egyik nap el is hagyta a gyerekeit és azóta vissza se nézett rájuk. Pasiknàl ez sajnos még gyakoribb.
Én annyit tudok tanácsolni, hogy aki nem szeretne gyereket, az ne engedjen a párja nyomàsàra sem. Illetve mindig védekezzen megfelelően.
Nem túl egészséges helyzet a kérdésben vázolt. A gyerek meg nem is tehet róla, mégis megszívja.
Ne aggódj, ez nem marad így örökké. :)
Még 2 év, és lesz ovis gyereked, akivel már egész izgalmas programokat lehet csinálni, és neked lesz öröm, hogy megmutathatod neki a világot. Újra felfedezed vele, milyen buli az állatkert, cirkusz, gyermekvasút, homokvárat építeni, strandra menni... Mikor sulis lesz, egyre többet jár össze a barátokkal. Rengeteg szabad délutánt hoz ez nektek.
Mikor betölti a 16-ot, már örülsz, ha aludni hazajár és néha összefutsz vele. 😂😭 (Erős túlzással, persze.) Észre se veszi, ha ketten elmentek moziba, és kimondottan örül, ha ti hétvégén leléptek, ő meg otthon marad. 😉
A korai gyerekvállalás az a jó, hogy 40 körül jobban élvezel egy prágai városnézést, mint két nap punnyadást egy gyógyfürdőben, beutalóval, a nyugdíjas klubbal.
Én nem bántam meg,nagyon nem!Sőt még pár évvel korábban szerettem volna, csak a párom nem érezte magát hozzá érettnek. Most 9 hós a babánk, életünk értelme. 😊
Azt, h "gyerek csinalas" rengetegszer használják. Ebből nem kell ügyet csinálni. Én is szoktam használni, amikor felhuznak azzal egyes emberek, h én csak itthon vagyok a gyerekkel. Erre szoktam válaszolni, h megcsinálni könnyű a gyereket, lehet velem cserélni 1 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!