Akinek nem múlik el a szülés utáni ideiglenes depressziója, tehát tényleg megbánta a gyereket, az mit tud csinálni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 1. 19:41
2/26 anonim válasza:
Vagy, mint a földetlen paraszt: vethet magára...
3/26 anonim válasza:
Te jó isten. A szülés utáni depresszió az nem egyenlő azzal, hogy MEGBÁNTA, hogy egyáltalán megszülte őt. Nagyon sürgősen menj el orvoshoz, mert baj van az agyaddal. Ne tedd tönkre a gyereked életét.
4/26 A kérdező kommentje:
Nem rólam van, hanem egyik barátnőmről! Én egyébként se értek ezekhez a dolgokhoz annyira. Nekem csak azt mondta, hogy fél utáni is depis, mert kimerült, nem tud semmit csinálni, buli, csavargás, stb.
2014. máj. 1. 20:00
5/26 anonim válasza:
ha felborul az agy hormon háztartása 1-2 év mire helyre áll,
magnézium, halolaj, citromfű tea, sok sok mozgás segithet mert a biologiai folyamatokat befolyásolja
7/26 anonim válasza:
vagy kérdező akar egy most szült nőt elvinni bulizni és azt hiszi depis az illető, mert nem megy?
hát ha eltöltenél nála egy napot, rájönnél mi van.
8/26 anonim válasza:
5-ös leírta a teendőket.
Viszont egy pszichológus is SOKAT segíthet, vagy egy JÓ barátnő, aki időnként elviszi a gyereket egy órára sétálni, hogy azalatt a barinő nőt csinálhasson magából.
9/26 anonim válasza:
Valószinüleg az anya ösztön hiányzik. Amikor én vagyok a fontos és nem a baba csak azt látom hogy mit veszitettem és abból semmit nem veszek észre hogy mit kaptam hát el kellene gondolkodni.Az a helyzet amikor CSak biológiai szülö tud lenni egy nő és anyai érzelmeket nem tud táplálni. Ezen nem segit az orvos sem.
10/26 A kérdező kommentje:
Most azt kérdezi mikor tudná beadni valahova. Hány éves kortól lehet, vagy, hogy megy ez? Ért ehhez komolyabban valaki?
2014. máj. 3. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!