Akinek nem múlik el a szülés utáni ideiglenes depressziója, tehát tényleg megbánta a gyereket, az mit tud csinálni?
Igen, sajnos erre példát is tudok.
A csaj alaposan kivizsgáltatta magát pszichiátrián, ahol azt a választ kapta, hogy súlyos depressziója miatt örüljön, ha önmagát el tudja látni.
Ha nem akar megfelelni anya szerepben, mert végképp a saját életét félti nem tudtak rajta segíteni.
Először gyámság alá helyezték a szerencsétlen gyereket, amíg az anyja kórházban volt.
Majd úgy döntöttek, hogy örökbe adják.
Jaj, a barinőd valami kis tini, aki bulizni, meg csavarogni vágyik???
Mert azt megértem, ha egy kisgyermekes anya ki szeretne mozdulni a hétköznapok rabságából, de ez nem egyenlő azzal, hogy bulizni, csavarogni vágyik!
Ha megbánta, hogy szült, adja örökbe és aztán oda megy bulizni, csavarogni, ahová csak akar!
Örökbeadas még mindig jobb , mint a gyerek bantalmazasa, elhanyagolasa, de anyakent mondom, hogy egy gyereknek igazi szeretet es elfogadast csak az anyja tud adni, aki szulte, nem egy idegen , akinek semmit nem jelent
Csak vegsö megoldaskent jo adopcióra gondolni
Nekem sem volt könnyu gyerekkorom, azonkivul szorongasos neurozisom is van , es miutan szultem, az összes démonommal meg kellett harcoljak, minden percben, hogy ANYJA lehessek az egyetlen lanyomnak, mert tudtam h úgy ahogy en , senki nem tudja szeretni
Nagyon nehez volt, több idegödszeroppanast csinaltam de muszaj volt erös legyek mert nem volt kire szamitani, es nem akartam elveszteni, korhazi kezelesem alatt is mellettem volt!
Habar hallottam a sutymorgasat a növereknek " nem tudja ellatni a gyereket" de ez csak még többre sarkallt, nagyon megijedtem!
Most 7 evet tölt a lanyom, es boldog , kiegyensulyozott !
Sikerult magamat legyöznöm, de meg egyszer nem mernek gyereket vallalni, pokoli nehez volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!