Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha választani...

Mit tennétek ha választani kellene egy komplikált szülés miatt a gyereked és a párod között?

Figyelt kérdés
Elsősorban pasik válaszát várom.
2013. aug. 29. 21:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal az orvosok a törvény szerint ilyen esetben mindig az anyát védik, ergo őt kell menteni először, az ő élete az elsődleges, nem a babáé..tehát a párnak szerintem nincs beleszólása.
2013. aug. 29. 21:09
 2/12 anonim ***** válasza:
54%

Minden férfi a párját választja....(tanulmányok és a tapasztalat alapján is)

Bár Magyarországon nem kérdés, az anyát mentik....

(Bocs hogy én s válaszoltam, nő vagyok...én a gyerekemet választanám magam helyett ezt tudom...)

2013. aug. 29. 21:09
 3/12 anonim ***** válasza:
14%
Ugye nem arrol van szo, hogy vagy az egyik,vagy a masik? Ugye nem?
2013. aug. 29. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
64%

En nő vagyok, de mivel már kétszer szultem, ezért tudom a férjem válaszát! Ha van mód választani, akkor ő egyértelműen kijelentette, h nem kérdés, h engem valasztana, mint inkább a babát! Az ok egyszerű: lehet meg közös babank, de mivel engem akárt a gyermekei anyjanak, szeret es velem akarja leelni az életét, így nem lehetne pótolni! Ezt ő mondta!

Természetesen, ha en valaszthatok a babát mentsék meg! Tudnám, h a legjobb helyen lenne az apjával!

2013. aug. 29. 21:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kérdést csak a filmekben tesznek fel az anya a valóságban mindig elsőbbséget élvez.
2013. aug. 29. 21:20
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
A páromat választanám ez egyértelmű. Ha a helyében lennék, akkor is azt akarnám, hogy engem mentsenek és ne a gyereket. Szerencsére erről ő is így gondolkodik. Élő újszülöttünk lehet máskor is, de egymást nem potolhatnánk soha.
2013. aug. 29. 21:21
 7/12 anonim válasza:
12%
Óh a nyálas dumák aztán majd jön a válás.
2013. aug. 29. 21:28
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Semmit nem tennék, mert nem én döntök, ahogy senki más nem dönt. Csakis az orvosok döntése számít, és ők mindig az anyát választják. Az anya élete fontosabb..
2013. aug. 29. 21:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A páromat, ez egyértelmű.
2013. aug. 29. 22:02
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A páromat, egyértelműen...
2013. aug. 29. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!