Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » En tehetek erröl vagy a szüleim?

En tehetek erröl vagy a szüleim?

Figyelt kérdés

Hogyha nem találok munkát evek ota Pesten ,persze vannak alkalmi munkák , de .. alkalmi es nem állando.

Anyam sosem volt talpraesett nincsenek ismerosei, apamnak sem.

A lenyeg az soha nem tamogattak se lelkileg,se anyagiakban , se sehogy hogy en ebben a felgyorsult világban sajat labra tudjak allni.

Erettsegi megszerzeseig jutottam el anno, es ezzel le is van tudva. Jartam egyetemre draga volt, nem ert semmit, marketing dunat lehet veluk rekeszteni,jartam okj kepzesre volt olyan nem volt oktatas sem. De azert havi 10 ezret elkertek.

Munkaltatok nem valaszolnak netes oneleztajzokra,persze 3 muszakba gyarba lehet menni amit az ember 2 honap utan automatikusan nem birja, nem is a monoton munkat hanem azt hogy te mint kulsos munkaozvetito alkalmaz, es egy csomo penzt leakaszt rolad.

Hiaba probalkozok barhol se vegzettseg se tapasztalat egyik sincs es ennek hianyaban sehogy sem tudok felnottlent a sajat labamra allnk es ez borzaszto. Leepultem az itthon lettol es stb

Otletem nincs a jovomre nezve ejszakankent fent vagyok, nem alszok nem torodok magammal,teljesen minden kilatastalan ,.

26/f

2019. ápr. 23. 06:08
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
91%

Te tehetsz róla Pesten lehet munkát találni,posta ,Tesco, BKK,Aldi,Lidl,stb

Ha tudsz kicsit németül Németországban is találhatsz takarító munkát bár oda német tudásom kívül dolgozni akarás is kell.

2019. ápr. 24. 07:29
 42/44 anonim ***** válasza:
50%

Szia.

Meny vissza a suliba tanulj valami szakmát.

Ennyire egyszerű utána tudsz menni doldozni.

2020. jan. 19. 19:02
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
2020. jan. 19. 19:52
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
Jövőre is fog😂😂
2020. jan. 20. 08:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!