Szüleim erőltetik a jogosítványt, de én még nem akarom megszerezni. Mit tehetek?
Jaj pedig igazuk van... Én most 28 éves fejjel ANNYIRA bánom, hogy nem tettem le gimiben. Akkor azt hittem, hogy nekem nincs erre időm, de elárulom: ennél több időd az életben nem lesz.
Most terhesen vagyok kénytelen vezetni tanulni és verem a fejem a falba, hogy már ezer éve túl lehetnék ezen és lehetne 10 év rutinom.
Nekem is mindig mondták, nem csináltam meg.
Én is találtam kifogásokat, pihenni kell, diákmunka, tanulni kell.
Egyetemen sem csináltam meg, pedig ott aztán lett volna rá időm, csak akkor már pénz nem volt rá.
Most ott vagyok, hogy lassan 30 évesen szerencsétlenkedek az alap dolgokkal mint pedál kezelés, kormányzás. És a saját fizetésemből megy el nem kevés összeg. Plusz melóból kell ellépjek az órákra ezért rendszeresen túlórázhatok meg dolgozhatok hétvégén, hogy behozzam magam.
Ha anno megcsináltam volna amikor mondják, akkor kevesebből meglett volna, kevesebb elvárással és lenne 10+ évnyi vezetési tapasztalatom.
ebben a korban legkönnyebb megszerezni saját tapasztalat.
Ha meg dolgozni, bulizni, tanulni vagy nem tudom mit csinálni akarsz nyáron az bőven belefér mellette..
Az elmélet úgy fog kinézni, hogy hétköznap délután 1,5 órát ott vagy, gyakorlat pedig hetente 1-2x 2 órát vezetsz. Ez nem vesz el sok időt.
17 évesen lett jogsim. Mondjuk engem érdekelt lány létemre, mert felfogtam milyen előnyökkel jár.
Igaza van a szüleidnek.
Ne hagyj ki egy ilyen lehetőséget!
Ma már hátrány ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!