Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » En tehetek erröl vagy a szüleim?

En tehetek erröl vagy a szüleim?

Figyelt kérdés

Hogyha nem találok munkát evek ota Pesten ,persze vannak alkalmi munkák , de .. alkalmi es nem állando.

Anyam sosem volt talpraesett nincsenek ismerosei, apamnak sem.

A lenyeg az soha nem tamogattak se lelkileg,se anyagiakban , se sehogy hogy en ebben a felgyorsult világban sajat labra tudjak allni.

Erettsegi megszerzeseig jutottam el anno, es ezzel le is van tudva. Jartam egyetemre draga volt, nem ert semmit, marketing dunat lehet veluk rekeszteni,jartam okj kepzesre volt olyan nem volt oktatas sem. De azert havi 10 ezret elkertek.

Munkaltatok nem valaszolnak netes oneleztajzokra,persze 3 muszakba gyarba lehet menni amit az ember 2 honap utan automatikusan nem birja, nem is a monoton munkat hanem azt hogy te mint kulsos munkaozvetito alkalmaz, es egy csomo penzt leakaszt rolad.

Hiaba probalkozok barhol se vegzettseg se tapasztalat egyik sincs es ennek hianyaban sehogy sem tudok felnottlent a sajat labamra allnk es ez borzaszto. Leepultem az itthon lettol es stb

Otletem nincs a jovomre nezve ejszakankent fent vagyok, nem alszok nem torodok magammal,teljesen minden kilatastalan ,.

26/f

2019. ápr. 23. 06:08
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
98%

Ha Budapesten fiatal, életerős férfiként nincs munkád, az rohadtul nem a szüleid hibája.

Persze sokkal egyszerűbb, ha a szülőknek van kapcsolata és beraknak valahova felvételi nélkül. De kevés ember jár így, a legtöbb fiatal maga küzd, tanul, tapasztalatot szerez és keres munkát.. Sokkal jobb érzés szerintem, ha tudod, hogy magad miatt vették fel valahova, nem protekciòval..

Döntsd el mivel szeretnél foglalkozni és tegyél meg mindent érte, hogy sikerüljön. Ennyi a titok.

26 éves férfiként a fővárosban nem hiszem el, hogy ne lenne munka. Ha más nem, akkor az építőiparban segedmunkasként? Vagy futár, csomaghordò munkák? Esetleg vendéglàtàs, kereskedelem (sok helyen tapasztalat és suli nélkül is felvesznek).

De szerintem a gyári munka sem annyira szörnyű. Nem kell onnan nyugdíjba menni, de amíg nincs jobb, az is megteszi. Közvetlenül az adott céghez küldd az önéletrajzod, a munkakozvetìtő cégek tényleg sokszor kihasznàlnak és lehúznak, ebben igazad van.

Egyébként azt írod nem támogattak a szüleid anyagilag. De közben meg azt írod, hogy nem tudsz a saját lábadra állni. Akkor csak a szüleid tartanak el, nem?

2019. ápr. 23. 09:41
 22/44 anonim ***** válasza:
98%

Mekibe mindig van felvétel.

Felnőtt vagy, már te vagy felelős az életedért, ne mástól várd a megoldást.

Nem vagy egyedül, sokakat nem tudtak támogatni a szüleik, aztán mégis próbálkoztak és sokan jobban is boldogulnak, mint a szüleik.

2019. ápr. 23. 09:58
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Barátom 4 órát utazik, S Pest mellett elhelyezkedett. Hostelben lakik,szombaton hazamegy és hétfőn jön vissza. (3kor kezd,S éjjel egyig dolgozik) ha ő meg tudja oldani,akkor te is. Zalaegerszeg mellett lakik eredetileg.
2019. ápr. 23. 10:16
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te csak kifogást keresel. Én is 26 vagyok, és nagyon szar gyerekkorom volt, már gimi utolsó évében magamat kellett eltartanom és mekiben dolgoztam. Volt hogy 1-2 napig nem volt mit ennem, mégis sikerült lediplomázni, és 25 évesen nettó 350-et megkerestem már MO-n irodai munkával, most pedig Németországban nettó 1M-et keresek.

Csak te vagy a hibás azért, hogy ilyen az életed, és a legrosszabb, hogy ezzel a kesergéssel csak rontasz rajta, a kis lelkiismeretedet mentegeted, de közben pedig az életedet teszed tönkre.

26/N

2019. ápr. 23. 10:20
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Látom a kérdezőnek nem tetszik, hogy ő a lusta, biztos jobban tetszett volna neki, ha mindenki nekiáll mocskolni a szüleit, miközben ő a lusta disznó. Nyugodtan pontozz le mindenkit, ha erre gerjedsz.
2019. ápr. 23. 10:20
 26/44 anonim ***** válasza:
98%
Igen, mindenkit lepontoz, legyen az, aki a mekit akanlotta, vagy az IKEA-t, a vasutat, stb. Egy rohadt lusta ingyenélő disznó, vagy egy szánalmas unatkozó troll, aki ezen éli ki a vágyait. Ma már csak az nem dolgozik, aki nem akar. Érdekes, mindig az válogat, aki nem tehetné meg. Menj el takarítani B+, azt keresnek mindenhol, értsd, mindenhol, 8 általános sem kell hozzá. De gondolom, ez sem tetszik, mert te 8 órában akarsz dolgozni 300 ezerért érettségivel, nulla tapasztalattal, 70-es IQ-val..
2019. ápr. 23. 10:30
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Éttermi dolgozònak vagy éjszakai takarítònak esetleg? Tapasztalat nem szükséges, írják is. Fizu is le van írva, annyira nem szar ahhoz képest, hogy végzettség nélküli poszt. Emelés 3 hónap után, cafeteria stb..

De a kfc vagy meki is megèr egy próbát.

Nem egy álom pozi, de legalább bejelentett, fizető munka, a mostani semmittevéshez képest határozott előre lépés lenne.

2019. ápr. 23. 10:38
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Budapesten csak az nem talál munkát, aki nem akar.

Bkk, elég jó fizu, tényleg nehéz és hosszú a betanitasi időszak, de fizetik.

Gyorséttermek.

Hipermarketek, Aldi, Lidl.

Ha nem fizikai meló kell, csomó helyre keresnek ügyfélszolgálatost.

2019. ápr. 23. 10:42
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid a hibásak, hogy ilyen életképtelen gyereket neveltek.

Ja várj, nem. A te hibád.

2019. ápr. 23. 10:50
 30/44 anonim ***** válasza:
90%

Rád vagy a szüleidre mutogatás, drámázás helyett van egy konrkét javaslatom neked, ami kényelmes is és stabil is.

A MÁV-nál munkaerőhiány van. Budapesten vannak az oktatások és elég becsületes összeget fizetnek a képzés alatt is. Lehetsz pl. forgalomirányító, váltókezelő. Jelentkezz és megoldódik a gondod.

2019. ápr. 23. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!