Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » En tehetek erröl vagy a szüleim?

En tehetek erröl vagy a szüleim?

Figyelt kérdés

Hogyha nem találok munkát evek ota Pesten ,persze vannak alkalmi munkák , de .. alkalmi es nem állando.

Anyam sosem volt talpraesett nincsenek ismerosei, apamnak sem.

A lenyeg az soha nem tamogattak se lelkileg,se anyagiakban , se sehogy hogy en ebben a felgyorsult világban sajat labra tudjak allni.

Erettsegi megszerzeseig jutottam el anno, es ezzel le is van tudva. Jartam egyetemre draga volt, nem ert semmit, marketing dunat lehet veluk rekeszteni,jartam okj kepzesre volt olyan nem volt oktatas sem. De azert havi 10 ezret elkertek.

Munkaltatok nem valaszolnak netes oneleztajzokra,persze 3 muszakba gyarba lehet menni amit az ember 2 honap utan automatikusan nem birja, nem is a monoton munkat hanem azt hogy te mint kulsos munkaozvetito alkalmaz, es egy csomo penzt leakaszt rolad.

Hiaba probalkozok barhol se vegzettseg se tapasztalat egyik sincs es ennek hianyaban sehogy sem tudok felnottlent a sajat labamra allnk es ez borzaszto. Leepultem az itthon lettol es stb

Otletem nincs a jovomre nezve ejszakankent fent vagyok, nem alszok nem torodok magammal,teljesen minden kilatastalan ,.

26/f

2019. ápr. 23. 06:08
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
99%
Reptér, meki, ikea... Mindenhol emberhiány van. De ha mindenre van kifogásod, úgy baromi nehéz lesz. Aztán még jössz azzal, hogy a szüleid a hibásak. Ébresztő, ember.
2019. ápr. 23. 08:09
 12/44 anonim ***** válasza:
99%

Nekem apukám hallássérült, tehát munkakeresés terén sehogy sem.tud nekem segíteni. De soha nem is kellett. Nyáron mindig találtam magamnak diákmunkát, mert kerestem éjjel nappal a munkát. És vidéken mégis találtam valamit.

De volt olyan is, hogy úgy hozta a helyzet, hogy gyárban sor mellett kellett dolgozni lány létemre 22 évesen, de kitartottam, amíg nem találtam jobb munkát. De közben tanulok. Munka mellett. Mióta letettem az érettségim azóta tanulok munka mellett. 18éves korom óta párommal lakok és magunk tartjuk el (albérletben).

Nem a szüleid tehetnek arról, hogy nem vagy talpraesett. Több akareterő kell és eléred a célod.

2019. ápr. 23. 08:10
 13/44 anonim ***** válasza:
98%

Ez a te hibád, felnőtt ember vagy, nem kenhetsz mindent a szüleidre.

Én gyárban dolgozok jelenleg szalag mellett, 3 műszakban. Mellette levelezőn egyetemre járok, amivel normális munkám lesz majd, piacképes szakmának tűnik. Ha esetleg nem tudok elhelyezkedni benne, akkor tanulok majd mást, amíg nem lesz jobb.

Szerintem tedd te is ezt, tanulj és mellette dolgozz.. Ahogy írod lenne munka, csak derogàl elvàllalni.

Férfiként egyébként rengeteg jó szakma van (esztergályos, villanyszerelő, burkolò, àcs stb) . Ezekkel a szakmákkal bőven lenne munkád, miért nem nyitsz ilyen irányba?

Gondold át mi érdekel, tanuld ki és dolgozz benne.. Mire vársz? Majd a szüleid megoldjàk helyetted, vagy mi? Te vagy felelős a sorsodért, jó pár éve felnőtt vagy.

2019. ápr. 23. 08:36
 14/44 anonim ***** válasza:
98%

Munkaügyibe végezd el a szakácsot ha van hozzá érzéked vagy egy pincért s ment a balatonra, lasszóval keresik az éttermi dolgozókat.

Pesten eladó, rakodó gépekre ember, adminisztrátor, takarító mindig kell.

2019. ápr. 23. 08:41
 15/44 anonim ***** válasza:
98%

Budapesten? Azt hittem egy kis eldugott faluról beszélsz, akkor még megérteném.

Te csak lusta vagy dolgozni! Aki nem talál munkát az nem akar! És nem a szüleidre kell fogni, meg másra!

Ennyi!

2019. ápr. 23. 08:52
 16/44 anonim ***** válasza:
94%

Az itt a baj, hogy te inkabb a kifogasokat es az akadalyokat keresed mintsem a munkat!

En anno egyedul feljottem BP-re. Egy szal ismerosom nem volt. Szereztem ket diplomat, van munkam, - ezeket a szuleim lobbizasa nelkul ertem el. Amig tanultam, heti 3 napot dolgoztam egy muanyag gyarban. Reggel 6:00- 18:00-ig, vagy forditva. Nem volt eletem munkaja, de sok diak dolgozott velem egyutt es jol el voltunk. El tudtam magam tartani, egyedul oldottam meg a problemakat, pedig fiatalabb voltam toled jo par evvel! A munka mellett pedig szepen csinaltam az egyetemet. Eszembe nem jutott, hogy a szuleim okoljam, amiert nem maguktol nyiltak elottem a kapuk! Pedig mi olyan szegenyek voltunk, hogy kis koromban almomban sem gondoltam volna, hogy egyszer elerem mindezt! Tehat mindent lehet, csak elhatarozas es kitartas kerdese.

Nalad azt latom, hogy szakmat sem tudsz valasztani, nemhogy munkat!

2019. ápr. 23. 09:03
 17/44 anonim ***** válasza:
98%
Menj a vasúthoz. Csak érettségi kell.
2019. ápr. 23. 09:13
 18/44 anonim ***** válasza:
98%
Nem a szüleid tehetnek erről, pláne, hogy rengeteg helyre keresnek emberek. Meki, pl. Vagy rakodó embereket és hasonlóakat mindig keresnek.
2019. ápr. 23. 09:18
 19/44 anonim ***** válasza:
98%
1-es vagyok: jobban tudom, hogy nem kell és azt is, hogy nincs elég ember, mert a legtöbb, mikor megtudja, hogy dolgozni kell, inkább nem jön.
2019. ápr. 23. 09:19
 20/44 anonim ***** válasza:
98%

Rengeteg helyen van hiány, ahová nem is kell magas képzettség.

Még ha a Mekiben is kötsz ki, hé, a munkatapasztalat az munkatapasztalat!

2019. ápr. 23. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!