Hogy nevezed a szüleidet?
Figyelt kérdés
Anya,apa,Karcsi,bácsi,vagy hogY ?2019. ápr. 14. 15:02
11/41 Metionin válasza:
Őszintén szólva még sohasem szólítottam meg őket mióta élek. Mármint úgy hogy anya hol vagy, apa nézd stb. Szemtől szembe nem is neveztem őket soha sehogy. Ha másoknak kell valamit mondani róluk, akkor az anyám és az apám voltak mindig.
12/41 anonim válasza:
Anya, apu
Nevelőfatert a keresztnevén
13/41 anonim válasza:
Any, Ap..régen .
Most Anci, Apci(ka)
14/41 anonim válasza:
Anya, apa. Aztán vannak egyéb becenek a családvan. Van hogy édesanyak hívom, van hogy madre és me sok mas modon. Apammal kevesbe jot a kapcsolatom, őt nem becézgetem.
15/41 anonim válasza:
Apa, anyci, illetve anyukámat viccből a keresztnevén is szoktam, nem bánja azt sem.
17/41 anonim válasza:
Anyát Maminak,apát sehogy,mert nem él velünk...
20/41 anonim válasza:
Apámat sehogy, mert majd 30 éve elhagyott bennünket. Anyumat vagy anyának, vagy a keresztnevén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!