Enyemek is ilyenek voltak anno, pont magasrol lesz’rtak, hogy aludnek meg. Igaz, nem keltettek direkt es nem vontak ketsegbe, miben faradtam el , de nem is finomkodtak a csendesseg betartasaval.. sajnos.
2018. júl. 17. 07:28
2/21 anonim válasza:
Jó, és?
Üljenek azért kssban, mert te felkelsz minden szrra? Na, vicces gyerek vagy te :D, mellesleg füldugó, az a zajok nagyrészét megszűri.
Mi sem vagyok hajlandóak azért lábujjhegyen járni, mert a gyerek aludna 9-ig is akár.
Nekünk meg meló van az apjával fél 8-tól, ha felkelünk - legyen az 6-7 óra - tesszük a dolgunkat.
Fürdünk, kajálunk, beszélgetünk, amik bizony zajjal járnak.
Ha a lányunk felébred, akkor ébren lesz.
2018. júl. 17. 07:35
3/21 anonim válasza:
Páromat éjszakai műszak után is felkeltették legkésőbb 6-kor, mert "kész a reggeli"...
2018. júl. 17. 07:37
4/21 A kérdező kommentje:
Ők NEM DOLGOZNAK, tanárok.
Hajnali 5,vagy 6 órakor megkezdik a zörgést.
Erre bárki felébredni.
Ha suli van is felver 5-kor.
2018. júl. 17. 07:37
5/21 anonim válasza:
Ez nem tudatos náluk, egy természetes folyamat, aminek az a vége, hogy elköltözöl otthonról. Kezdesz felnőni, saját életmódod, bioritmusod szerint akarsz élni, na de ők sem akarnak már a majdnem felnőtt gyerekükhöz alkalmazkodni. Ennek úgyis az lesz a vége, ha normális ember vagy, hogy megelégeled és továbbállsz. És ez így van rendjén.
2018. júl. 17. 07:51
6/21 anonim válasza:
szuleim is ezt csinálták utana megkértem őket, hogy legyenek szivesek ne dajdajozni es azota figyelmesebbek, ejszakai műszak amugy is kimerit mint fizikailag mint idegileg annyira, hogy az csak na így már kevesebbet lármáznak, jobban kialszom magamat. Aki meg pont leszarja, hogy a gyereke felkel annak azt kivanom, hogy majd amikor ellatasra szorul akkor mondja azt a gyereke, hogy bocs de pont leszarom ahogy te is tetted a velem köcsög ...
2018. júl. 17. 07:52
7/21 anonim válasza:
ismét aratnak a tanár szülők :D amúgy egy darabig érdekelte őket. mondjuk úgy reggel nyolcig mindenki csendesebb volt, aztán meg nem. nyilván nem kérheted hogy maradjanak kussban csak mert te tízig aludnál. de a hajnal öt azért tényleg durva, főleg meg ha dolgozol. az iskola mellett megértem abban tényleg nem fáradsz el, de a munka azért más. amúgy meg igen, füldugó.
2018. júl. 17. 08:04
8/21 A kérdező kommentje:
"az iskola mellett megértem abban tényleg nem fáradsz el"
Persze, ingázol, meg napi 7-8 óra, de abba nem fáradsz el...
2018. júl. 17. 08:13
9/21 anonim válasza:
Teljesen jogos, reggel 6 kor már fel lehet kelni.
Nem mindenki trehány lusta semmire kellő.
Azt hiszitek hogy abból àll a világ hogy nem csinálunk semmit.
Te is mit ennél , hol laknál ha a szülők nem dolgoznának.
2018. júl. 17. 08:24
10/21 anonim válasza:
Nem, nem érdekelte őket. Én viszont éjszakai műszakban dolgpzok, úgyhogy 7-8 körül se szívesen kelek hangos beszélgetésre, telefonálásra. Egyszerűen megoldottam a problémát. Ha ők nem tudnak akkor csendesebbek lenni, amikor tudják, hogy 12 óra munka után épp pihenni szeretnék, akkor én se vagyok csendes, mikor hazaérek pl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!