Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleidet érdekli, hogy...

Szüleidet érdekli, hogy felzavar-e, mikor alszol?

Figyelt kérdés

10-re megyek dolgozni, délután 5-ig.

Már 6 előtt felevrtek, zörögnek, ordibálnak.

Ha iskola van, akkpr is ezt csinálják.

Állandóan mondják, hogy "miben fâradtal el?".

2018. júl. 17. 07:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
nálunk az az alap, hogy amíg alszik valaki addig megpróbálunk minél halkabban tevékenykedni.
2018. júl. 17. 09:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is alap, hogy tekintettel vagyunk a másikra és nem ébresztünk fel senkit sem direkt (persze ha megkér vagy megy valahová, de véletlenül elaludt akkor az más), sem “véletlenül”. Ez nem azt jelenti, hogy amíg valaki alszik, addig meg se lehet mozdulni és síri csendben kell ücsörögni.... Ugyanúgy mindenki azt csinál, amit szeretne csak picit oda kell rá figyelni pl. nem trappolsz a lépcsőn, szépen normálisan csukod be a szekrényajtókat/hűtőajtót/ajtókat és nem becsapod vagy hagyod bevágódni, normális hangon vagy halkabban beszélsz stb. és amíg valaki alszik, addig kerülöd a nagy zajjal járó tevékenységeket pl. fűnyírás, fűrészelés. Ennyi, nálunk ebbe még nem halt bele senki.
2018. júl. 17. 09:53
 13/21 anonim ***** válasza:
15%

Nem dolgoznak?

Akkor is, minek üljenek kssban 9-ig? Hagyjál már a hülyeségeddel.

2018. júl. 17. 10:13
 14/21 anonim ***** válasza:
14%

Nyilván én sem ordibálok, mikor a gyerek alszik, de nem is fogok lábujhegyen közlekedni.

Teszem a dolgomat, reggelit készítek, kávét főzök, beszélgetek a férjemmel, stb. Ha erre felébred, akkor így járt, én tudtam aludni, mikor fiatal voltam, pedig a koliban aztán rohadtul nem volt csend sosem :D

2018. júl. 17. 10:15
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk alap ,hogy odafigyelünk a másikra.

Lehet halkan is tevékenykedni a lakásban,nem szándékosan felverni a masikat !

Reggel 6 óta ébren vagyok.mrgfőztem kávéztam pakolásztam fiam ebből semmit nem vett észre.

De ez fordítva is így működik ha ő ébred előbb csendben van. És így is tudja tenni a dolgát.

Figyelmességen múlik semmi egyéb nem kell hozzá.

2018. júl. 17. 11:00
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nálam is ezt csinálták. Szerintem iszonyat bunkóság. Nem kell néma csendben ülni, de ordibálni sem, míg más aludna.
2018. júl. 17. 12:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Bírom, mikor jönnek az okosak, hogy kuss, költött el, kelj fel (vakációban) hajnalban. De jó, hogy nem vagyok egyikük gyereke sem.

Nálunk úgy van, hogy nincs síri csend, de hangos "buli" sincs. Szüleim tesznek-vesznek, mosógépet indítanak, főznek stb. Alapból ezekre fel kelnék, de évek óta füldugóval alszom, messze javítja az alvás minőségem. Évek óta nem tudok reggel 9 után aludni, addigra mindenki fent van. Ha nekem kell előbb kell kelni, ők is állítanak ébresztőt, aztán ők vissza fekszenek.(mondjuk a lakás elrendezése is olyan, hogy minden egybe nyílik szinte)

De, hogy felzavarjanak reggel 5kor, mikor nem kell kelnem, mert éjszakás/délutános leszek, valahogy meg kellene beszélni velük :/

2018. júl. 17. 14:11
 18/21 anonim ***** válasza:
16%
hát ha tanárok, nem csodálom, hogy ilyenek. mindig feljebbvalónak érzik magukat a gyerekeknél, meg egész évben nem csinálnak szinte semmit, meg egész nyáron otthon vannak. menjenek el nyáron dolgozni, nem sok mindent kell kipihenniük, max. a tüntetéseket XDXDXDXD
2018. júl. 17. 15:35
 19/21 anonim ***** válasza:
81%

77%, hogy te milyen buta vagy....

Kérdező, engem sem zavartak fel a szüleim, és én sem zavarom fel a gyerekemet, pedig tanár vagyok.

Pontosan tudom, miben fárad el egy diák, és az is aki már dolgozik. Így azt hiszem, válaszoltam a kérdésedre. Viszont ez nem fog segíteni rajtad, attól tartok. :-(

2018. júl. 17. 19:03
 20/21 anonim ***** válasza:
67%

19. ha normális tanár lennél, akkor nem butáznál le egy diákot, hanem megmondanád szimplán, hogy lehet te így látod, de valójában nem így vannak a dolgok. erre inkább egyből buta... nah perszee. ez is csak a tanárokat minősíti, hogy hülyének nézik a diákot, ha netán lenne saját véleményük.

de azért rendes vagy, hogy nem kelted fel a gyerekeid

2018. júl. 18. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!