Szerintetek nem érzi úgy anya, hogy cserben hagytam?
Figyelt kérdés
Nemrég összeköltöztem a párommal, aki édesanyámmal időszakosan nagyon is jóban van, de most anyu részéről fennáll egy kis ellenszenv. Mindegy miért. Majd elmúlik megint 😀. Amennyit csak tudok haza járok, itthon alszom, gyalog is 5 percre vagyunk. 24 éves leszek, szerintem itt volt az ideje a költözésnek, főleg, hogy szeretnék hamarosan külföldi munkát vállalni. Elsősorban olyan anyák tanácsát várom, akik éltek már át hasonlót. Egyébként én szeretek a párommal élni, bár még furcsa a helyzet, mert szerettem anyuékkal élni. Köszönöm.2019. ápr. 8. 09:10
11/11 anonim válasza:
Ismerem az anyamat.. Onnan tudom 🤷🤦😂 Illetve levagos lenne mikor neki sok valami..Az nagyon egyertelmu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!