Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek tényleg cserben...

Szerintetek tényleg cserben hagytam?

Figyelt kérdés
Az anyum előzetesben van mert rá akarnak kenni egy olyan dolgot amit nem is tett meg!! Viszont most hogy nem beszélhetek vele csak levelet írhatok neki valahogy nem megy de viszont ő rengeteget ír és úgy érzem hogy cserben hagytam azzal hogy nem írok vissza neki...

2014. júl. 11. 10:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Igen.
2014. júl. 11. 10:03
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Igen.

Gondolj bele, milyen nehéz lehet most neki. Teljesen mindegy hogy ártatlan-e vagy sem, egyszerűen nehéz. Elvan zárva a külvilágtól, aggódik érted, te meg arra sem veszed a fáradtságot, hogy leírd neki hogy hiányzik.

Cserben hagyod így. Hajrá ragadj egy tollat és írj. Főleg hogy hiszel az ártatlanságába.

Gondold bele magad a helyzetébe. Téged megvádolnának valamivel, előzetesbe vinnének, írnál anyudnak ő meg válaszra sem méltatna. Nem éreznéd túl jól magad. Úgy éreznéd, hogy magadra hagyott a bajban.

2014. júl. 11. 10:06
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
Igen, anyukád felé azt az üzenetet közvetíted, hogy nem vagy rá kíváncsi. (most szépen fogalmaztam) De ennek biztosan van valami lelki oka, mert nem akarom elhinni, hogy nem tudnàl egy levelet megírni.
2014. júl. 11. 10:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek már is írok neki és bocsánatot kérek amiért eddig nem írtam neki!!!!
2014. júl. 11. 10:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is végy erőt magadon és írj neki.

Kezdheted pl. azzal is, hogy leírod, hogy az utóbbi időben miért nem tudtál írni neki vagy leírod az érzéseidet, hogy mennyire megvisel téged is ez a helyzet és eddig ezt így reagáltad le, de szereted, fontos neked- most rájöttél, hogy a jelenlegi helyzetben csak így tudod őt támogatni stb.

Jól fog neki esni az, ha kifejezed az érzéseidet, de elzárva annak is örül, ha rendszeresen hall rólad- milyen dolgok történtek veled (apróságok is, pl. ha volt egy jó programod vagy történt valami érdekes a munkahelyeden stb.)- neki most ez is egy kapaszkodó a régi normális életéhez.

Te most ezzel tudsz neki segíteni. Állj mellette.

2014. júl. 11. 10:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Írj Neki! :-)
2014. júl. 11. 10:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Írj neki, sokat számít neki!
2014. júl. 11. 11:27
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Sittes anyára én se lennék büszke... s nem te hagyod cserben őt, hanem ő szúrt ki veled, amikor bűnözésre adta a fejét, holott tudhatta, hogy ha elkapják, akkor az egész családja szívni fog miatta!
2014. júl. 11. 15:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne csináld ezt szegénnyel! Ha tényleg nem tette meg akkor most kell neki a legnagyobb támogatás. Lehet nem könnyű, de neki hidd el sokkal nehezebb! Írj neki!
2014. júl. 11. 15:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Hogy te milyen hülye vagy 8-as! Mit tudsz az ügyről?
2014. júl. 11. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!