Ez normális amit az Anyám csinál?
18 éves vagyok, és mindenbe beleszól. Hogy mit vacsorázhatok pl. Most is kimentem, hogy sütök magamnak krumplit a sütőben, mert azt kívánom, és lekiabál, hogy ott van a hűtőben az ananászom azt egyem.
Azt is megmondja mikor alhatok együtt a barátommal. Ha egyhuzamba 2x együtt aludtunk, akkor utána nem engedi 3xra is, mert szerinte az már túl sok, nem kell ennyit együtt lenni (hozzáteszem csak hétvégente találkozunk)..
Normális az ilyen?😔
Normális. Nevelésnek hívják. Attól, hogy elmúltál 18, ő még az anyád marad.
18l
Nem hisztizek szerintem, csak nem értem, miért baj ha a baratommal alszok, mivel erre sose kapok tőle érdemben kielégítő választ..
És így is magamra főzöm, mindig elpakolok magam után, de lehet más anya is megmondja a gyerekének, hogy mit ehet a hűtőből, meg hogy mit vehet a saját megkeresett pénzéből🙂
Hát az élelmiszereimet általában én veszem magamnak, abból főzök, az ananász is ilyen, meg fogom enni, csak nem vacsorára.😔
Általában a barátomnál szoktunk aludni hétvégente, mert nem szívesen jön hozzánk pont Anyum miatt, szóval nem is az van hogy "kerülgetnie" kellene (bár szerintem egy normális Anya inkább megismerné a lánya párját-vagyis én így tenném).
Nem értem miért hiszik sokan, hogy ha betöltik a 18-at akkor mindenki máshogy fog velük viselkedni, mint azelőtt.. :D
Az, hogy sokat nem lehetsz a barátoddal, az is érthető, még "gyerek" vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!