Édesanyám teljesen ránk szállt. Ez normális amit csinál?
Miért költözött oda a srác?
Gondolom nem volt ettől feldobódva anyukád, ha egyáltalán előre tudott róla, nem "ottmaradt".
Az eszem eldobom, már 17 évesen pasival élsz.
Töltsd be a 18-at aztán mehetsz oda, ahol nem cseszegetnek egész nap. Ha dolgozol Te is meg a srác is, akkor nem lesz gond.
Azért a sulit fejezd be mindenképpen.
Egy 17!!! éves lányhoz ne költözzön már be a szüleihet a barátja!
Ha meg ennyire pofátlan, akkor legalább alkalamzkodjon a szülökhöz és ne ö akarja irányítani a vendéglátókat!
ÉN anyukád helyében már régen menesztettem volna a gyereket, éljen a saját szüleinél!
Hozzám is odaköltözött a barátom, amikor 17 voltam. A szüleim tök normálisan viselkedtek velünk. Beszállt a rezsibe, kajába. 2 év után költöztünk külön.
Nem minden szülő akarja elüldözni a gyerekét otthonról, ha bepasizik.
Próbálj velük beszélni. Ha nem sikerül, nyiss külön bankszámlát és költözzetek el.
17éves csaj családjának a nyakára költözni? Szép!
Igy van Kedves Kalapúr,de magyarok 90% még oda is szül a szülők anyósék nyakára,20 30 asok is. Ez a minta. :(
58N
Külön számlát nyiss és minden fronton kezdd el a leválást...
Akár koli akár albérlet akár bármi más majd idővel, addig is kezdd el a leválást, szoba ajtaját zárd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!