Nagyot csalódtam a lányomban (bővebben lent). Anyaként szerintetek mi a helyes döntés?
Jezusom....
Ne haragudj, de eléggé gonosz a lányod
Én is jogász pályára készülök, de ilyenben egyáltalán nem gondolkodtam eddig soha
Már egy ideje van barátom, aki egyáltalán nem jogász pályára készül, sőt, ha tanulásrol van szó, nagyon lusta
De nem fogok emiatt szakítani vele, mert nem jogász vagy mert lusta, ha szeretem
Ha meg nem szeret valaki egy másik embert, mind1, hogy jogász vagy villanyszerelő vagy bármi, nem érdemes együtt lenni vele, csak akkor inkább ezt kellene mondani és nem azt, hogy “hat ő nem jogász...”
Meg amúgy most nem ezért vagy azért, de attól, mert a lányod oda készül, érdekli, okos, stb... nem biztos, hogy tényleg érdekelni fogja, tényleg bejön neki ( most ezt tényleg nem rosszbol mondom, bárki rajohet az egyetem alatt, hogy ez nem az, amit elképzelt) és most ezért, tulajdonképpen az ismeretlenert szerintem nem érdemes kidobni a srácot, feltéve, hogy TÉNYLEG szereti és tényleg csak az a kifogás, hogy a srác nem lesz jogász
"Azt mondta, hogy vannak olyan pályák, például az orvosok és a színészek, ahol jobb, hogyha egymás között házasodnak az emberek és a jogász is ilyen, és ha ő sikeres akar lenni, akkor egy jogásszal jól fog járni."
Visszakérdeztem volna, hogy: MIÉRT?????
Miért jobb ezeken a pályákon így házasodni?
Indokolja az állítását!
Meg azt is megkérdeztem volna, hogy ezt a marhaságot kitől hallotta?
Fogadok, valami hangadó barátnő, aki vele azonos korú, nulla élettapasztalattal. Vagy az interneten írta valaki (egy önelemző, egyedülálló 30-40 éves időmilliomos, akire a való életben a kutya sem figyel), szóval egy ilyen alak írta, mint Egyedül Jelenvaló Nagy Bölcsességet, amit minden befolyásolható, élettapasztalat nélküli tini készpénznek vesz.
#1 Vagyok.
Amúgy miért kellene vele maradnia,mikor egy 100% jobb emberrel lehet majd?
Nem sok ertelme van nagy szerelemben elni egy átlagossal,egy átlagos életet,mikor ott lesz majd egy sikeresebb. Fiú meg majd megbékél vele,hogy ő sajna nem a legjobb.
Lehet, hogy most így gondolja, aztán majd talán változik a gondolkodásmódja, amint belekerül abba a környezetbe.
Én orvos vagyok, nem akartam magamnak orvos párt, nem is nagyon randiztam orvosokkal. A jelenlegi párom, akivel 4 éve vagyunk együtt, szintén nem orvos. Rajtam kívül nem egy kollégám gondolkodik hasonlóan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!