Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők miért vannak annyira...

A szülők miért vannak annyira beizgulva az iskolai jegyekre?

Figyelt kérdés
Kit érdekel hogyha irodalomból 2-3-asra áll? Rosszabb lesz tőle az élete? Vagy tesiből rosszak a jegyei? De még abba sem halt bele senki, hogy nem tudta mi az a kovalens kötés. Meg sok a frusztrált, inkompetens tanár is. Erre úgy látom hogy a szülők élet-halál harcnak tekintik a jegyeket.
2019. ápr. 4. 20:23
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
72%

22:25 egy komment alapján megitélsz egy névtelen oldalon.. taps taps. Hát képzeld a billentyűzetem nem a legjobb ha nem ütöm le erősen , nem ír ki minden betűt ÉS nem azért vagyok gyárban mert nem tudnék jobbat. Pesten vagy külföldön simán lenne munkám, s nem piti iroda ,- mert szerinted csak iroda van meg gyári melós igaz? -A Hajtós irodai munkánál ez is jobb havi 180 netto így is megvan kösz- ,hanem mert szegény környéken élek és, jobban kijövök mintha Pesten minden pénzem albérletre menne. Így pár éven belül házam , kocsim lesz .MInek is erőltetném az irodát amikor 140-nél többet nem is ajánlanak sehol a környéken? Se home office se semmi. MÁshol meg mint írtam az albi vinné el a pénzt.

INkább te vagy ignytelen , én ismerem a gyári melót ledolgoztam pár évet itt, de te valamiért félsz tőle mint a tűztől, csak nem büdös a amunka?

2019. ápr. 5. 19:33
 42/46 anonim ***** válasza:

és témához visszatértve a spam után (bocs)

első az lenne hogy megtanítják a gyermekeket vizualizálni , a tanulási technikákra , a betűszavakra, a tanulás élvezetére. meg a többi hasznos technikára és nem csak a magolásra. Valamiért itt a tanulást csak akkor értékelik ha meggebed benne az ember pedig legalább akkora örömforrás lehet mint az evés, a szex stb. De ha a torkodon lenyomnak 5-6 csokitortát naponta akkor persze hogy megutálod.. A mértékletesség ebben is fontos lenne, de csak a hajtás a hajtás..

Ahogy Széchenyi is monda, csak akkor hasznosul a tudás ha szép lassan megérlelődik , ha túl gyorsan és túl sok megy át az emberen abból nem lesz más csak salak..

2019. ápr. 5. 19:38
 43/46 anonim ***** válasza:
mondta* (és igen megint a billentyűzet miatt )
2019. ápr. 5. 19:39
 44/46 anonim ***** válasza:
0%

Nem attol leszel muvelt, hogy kituno tanulo vagy, vagy mert egyetemet vegeztel.

A kozepiskolai eveimet kettessel es potvizsgaval vittem vegig... megis, tobb konyvet olvastam egy honap alatt mint az osszes volt osztalytarsam egy ev alatt.

A szakma semmivel sem kevesebb mint egy diploma... ha nem lenne kepzett szakember mit kezdenenek az emberek? Ertekelni kell a tanart, mernokot ugyanugy mint egy hegesztot,csoszerelot, kozmetikust.

A gyari munkasra is szukseg van csak ezt sokan nem latjak be, azt a munkat cikinek tartjak pedig nemelyik tobbet keres vele mint az akinek diplomaja van es nem tudott meg elhelyezkedni.

Szerintem az a fontos, hogy szeresd azt amit csinalsz es legyel benne jo.

2019. ápr. 5. 20:57
 45/46 anonim ***** válasza:

Mert elvileg könnyebb élete lesz. Illetve választhat más szakmát mint a munkás melo. Mondjuk nálunk a gyerekek nemzetközi suliba járnak mert kisebb a terhelés. Nincs kulonora, heti 1-2 külön Sport és kész.

Én informatikus vagyok és építőiparban melozom szoval a kettes atlagu emberek vesznek körül. De ezt én választottam, a gyerekeim ha tudnak nyelveket az elég és majd eldöntik hogy mit akarnak.

2019. ápr. 7. 09:03
 46/46 anonim válasza:
Kedves 1. Én virágkötőként tanulok, amivel szép kis összegeket lehet keresni. Nem csak annyiból áll hogy készítesz egy csokrot vagy tűzött tálat. Épületeket , ruhákat és térdíszeket is készítünk. Pl egy esküvön - temetésen mégtöbbet keresünk. Valakit kitűnő tanulóként vettek fel ide. (Én sem mondhatom magam rossz tanulónak, általános iskolában sem voltam rossz tanuló...!) Az pedig hogy valakit felvesznek 3as átlaggal ide, az még nem azt jelenti hogy sikertelen ember lesz. Gondolj már bele mennyi magánvállalozás van. A versenyekről, erről arról nem is beszélve. Gondolkodj mielött írsz. Ennyi erővel mittudom én asztalost is írhattál volna. Mert a virágkötő és a meki teljesen ellentétek.
2019. ápr. 17. 08:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!