A szülők miért vannak annyira beizgulva az iskolai jegyekre?
22:25 egy komment alapján megitélsz egy névtelen oldalon.. taps taps. Hát képzeld a billentyűzetem nem a legjobb ha nem ütöm le erősen , nem ír ki minden betűt ÉS nem azért vagyok gyárban mert nem tudnék jobbat. Pesten vagy külföldön simán lenne munkám, s nem piti iroda ,- mert szerinted csak iroda van meg gyári melós igaz? -A Hajtós irodai munkánál ez is jobb havi 180 netto így is megvan kösz- ,hanem mert szegény környéken élek és, jobban kijövök mintha Pesten minden pénzem albérletre menne. Így pár éven belül házam , kocsim lesz .MInek is erőltetném az irodát amikor 140-nél többet nem is ajánlanak sehol a környéken? Se home office se semmi. MÁshol meg mint írtam az albi vinné el a pénzt.
INkább te vagy ignytelen , én ismerem a gyári melót ledolgoztam pár évet itt, de te valamiért félsz tőle mint a tűztől, csak nem büdös a amunka?
és témához visszatértve a spam után (bocs)
első az lenne hogy megtanítják a gyermekeket vizualizálni , a tanulási technikákra , a betűszavakra, a tanulás élvezetére. meg a többi hasznos technikára és nem csak a magolásra. Valamiért itt a tanulást csak akkor értékelik ha meggebed benne az ember pedig legalább akkora örömforrás lehet mint az evés, a szex stb. De ha a torkodon lenyomnak 5-6 csokitortát naponta akkor persze hogy megutálod.. A mértékletesség ebben is fontos lenne, de csak a hajtás a hajtás..
Ahogy Széchenyi is monda, csak akkor hasznosul a tudás ha szép lassan megérlelődik , ha túl gyorsan és túl sok megy át az emberen abból nem lesz más csak salak..
Nem attol leszel muvelt, hogy kituno tanulo vagy, vagy mert egyetemet vegeztel.
A kozepiskolai eveimet kettessel es potvizsgaval vittem vegig... megis, tobb konyvet olvastam egy honap alatt mint az osszes volt osztalytarsam egy ev alatt.
A szakma semmivel sem kevesebb mint egy diploma... ha nem lenne kepzett szakember mit kezdenenek az emberek? Ertekelni kell a tanart, mernokot ugyanugy mint egy hegesztot,csoszerelot, kozmetikust.
A gyari munkasra is szukseg van csak ezt sokan nem latjak be, azt a munkat cikinek tartjak pedig nemelyik tobbet keres vele mint az akinek diplomaja van es nem tudott meg elhelyezkedni.
Szerintem az a fontos, hogy szeresd azt amit csinalsz es legyel benne jo.
Mert elvileg könnyebb élete lesz. Illetve választhat más szakmát mint a munkás melo. Mondjuk nálunk a gyerekek nemzetközi suliba járnak mert kisebb a terhelés. Nincs kulonora, heti 1-2 külön Sport és kész.
Én informatikus vagyok és építőiparban melozom szoval a kettes atlagu emberek vesznek körül. De ezt én választottam, a gyerekeim ha tudnak nyelveket az elég és majd eldöntik hogy mit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!