Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te finanszíroznád a gyereked...

Te finanszíroznád a gyereked egyetemi tanulmányait, ha lenne rá pénzed?

Figyelt kérdés
2019. márc. 30. 21:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
29%

Ha eleve ugy iranyitottam, ugy engedtem, hogy legyen lehetosege vagy tovabb kelljen tanulnia (gondolok arra, hogy hagytam gimnaziumba menni es nincs szakmaja es menne egyetemre), akkor egyertelmuen igen.

Ha viszont arra gondolsz, hogy rossz lett a felvetelije es fizetos alapon mehetne csak es nem az allami finanszorozott szakra, akkr nem.

2019. márc. 30. 21:44
 2/20 anonim ***** válasza:
1%

Nem, de adnék kölcsönt az aktuális jegybanki alapkamat 80%val.

Ingyen ebéd nincs, ingyen pénz se.

Tanuljon olyat, amivel simán vissza tudja fizetni ezt a pénzt.

2019. márc. 30. 21:45
 3/20 anonim ***** válasza:
82%

Alap.

Vennek neki kocsit, lakást is.

Elinditanam Az életben, és az én pénzem az ő pénze is alapelvét vallom.

Persze egy olyan értékrendet kell majd kialakitanom a gyermekekben, hogy ezt megbecsulje, ne éljen vissza vele, és legyünk olyan közelségben, hogy simán rá merjem bízni a vagyonom.

2019. márc. 30. 21:51
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
Természetesen igen.
2019. márc. 30. 21:52
 5/20 anonim ***** válasza:
84%

Egyértelmű, a gyerekem.

De a csajomét is fizettem.

2019. márc. 30. 21:56
 6/20 anonim ***** válasza:
97%
Nekem fizették a szüleim, én is fizetni fogom majd a saját gyerekeimét
2019. márc. 30. 22:03
 7/20 anonim ***** válasza:
96%

Ha lenne rá pénzem? Természetesen!

Ha pedig nem akkor is mindent megtenném, hogy tudjam segíteni!

2019. márc. 30. 22:22
 8/20 anonim ***** válasza:
94%
Szüleim fizetik az egyetemem, ha nem vesznek fel, csak fizetősre. Én is fizetni fogom a gyerekeimét.
2019. márc. 30. 22:32
 9/20 anonim ***** válasza:
51%
Ez most komoly kérdés vagy trollkodás? Lehet az kérdés,hogy finanszírozod a tanulmányait? Eleve törvényi kötelezettséged az első szakképzettség megszerzéséig tartanod a gyerekedet. Nem kérdező nem 18 éves koráig vagy érettségiig..hanem utána az ha tanulni akar..
2019. márc. 30. 23:18
 10/20 anonim ***** válasza:
52%
El vagy tévedve utolsó... A kérdésre pedig: attól függ. Milyen tanuló, milyen a hozzáállása a dolgokhoz. Mert csak az hogy egyetemre kar menni, kevés. Ha tudom hogy nem bírná, nem boldogulna, mert már az előző tanulmányaival is csak kínlódott, akkor nem.
2019. márc. 30. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!