Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen élményeid (közös...

Milyen élményeid (közös programjaid) vannak gyerekkorodból az anyukáddal?

Figyelt kérdés
2019. márc. 23. 05:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%

Több emlékem van róla kicsi koromból, mindegyikben épp szid vagy lekever egyet. :D Szal élmény, vagy jó emlék? Az egy sincs. :D Érdemes úgy nevelni ám a gyereket hogy ne csak rossz emléke legyen rólad, mert a gyerekek igenis emlékeznek egy egy ütésre vagy veszekedésre, és ez ki fog hatni a felnőtt kapcsolatra is.

Mamámmal vagy apummal kapcsolatban több pozitív emlékem van. :)

2019. márc. 23. 10:05
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Emlékeszem, hogy nyáron, amikor kb 3 éves lehettem, kint voltunk a strandon, és harcsát ettem.:D Imádtam, meg viszonylag sokat is jártunk a strandra, nyáron minden héten legalább 1x, úgyhogy lehet ezért is maradt meg. Nem specifikusan anyukámról szól, hanem az egész családról, de jó volt nagyon.

Specifikusan anyáról az, hogy óvodásként - kis iskolásként sokat vitt engem és a húgomat játszóházba, imádtam, főleg hogy örökmozgó gyerek voltam. Ott közösen megebédeltünk, igaz anya nem vett részt aktívan a programban, de nagyon jó volt, hogy ott volt amikor megpihentünk, vagy kajáltunk. Általában a család együtt ment mindenhova, ezért nem tudok túl sok programot anyummal felidézni. Csecsemőkori emlékeim sajnos nincsenek.

2019. márc. 23. 10:59
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Az lemaradt, hogy az állatkertbe is sokat jártunk, de 1 eset, kiemelkedően emlékezetes: egy páva kiszabadult a járda részre, ahol az emberek sétálnak (bp-i állatkert, hogy el tudjátok képzelni), és apa oda akart menni fotózkodni hozzá, a páva meg majdnem megcsípte, mire apa meg előre ugrott vagy másfél métert.:D Nagyon vicces volt, főleg amilyen fejet vágott közben, többen is el kezdtek nevetni.
2019. márc. 23. 11:09
 14/22 anonim ***** válasza:
64%
Sajnos, semmilyen. Soha nem voltak közös programjaink. Pont ezért én másképp csinálom az én gyerekeimmel, és igyekszem minél több közös programot csinálni velük.
2019. márc. 23. 12:32
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteget kirándultunk együtt, szegény mindenhová elrángattam, de jött örömmel. Ha tehetem most is viszem magammal mindenhova, de idős már, rosszul hall, én meg bolond vagyok, sok türelem kell már hozzá.

Pedig neki is volt hozzám, amikor kicsi voltam, mégsem problémázott néha úgy, mint én.

Bár minden anyuka ilyen lenne.

2019. márc. 23. 13:28
 16/22 Metionin ***** válasza:
77%
Sajnos nincs igazán jó emlékem mert az egész gyerekkorom a mártírkodásból, balhéból, verésből, érzelmi zsarolásból állt ki. Közös családi program sose volt csak a balhé. Egyetlen jó emlékem van, anyám nagyon szeretett egy zenészt és 10 évesen elvitt magával a koncertjére. Azért volt nagy dolog mert a semmi közepén laktunk és egy igazi nagyobb városba kellett utazni, este a koncert után pedig a városban bolyongtunk amíg nem indult az első hajnali vonat visszafelé. Azelőtt sohasem láttam koncertet.
2019. márc. 23. 14:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ágy tetején színezzük az Arieles színezőt, és magyarázta, hogy lassítsak a vonalaknál, így nem megyek ki belőlük 😊

Aranygaluskát sütött, mikor mi apuval elmentünk biciklizni, és annyira jó otthonos érzésem volt, mikor hazaérkeztünk

Ovis programkor eljött a bábszínházi előadásra, és egymás mellett ülve beszélgettünk valamiről

2019. márc. 23. 21:58
 18/22 anonim ***** válasza:

#2: Teljesen igazad van! Akinek meg tényleg szép emlékei vannak, vagy normális családban nőtt fel az le van pontozva. Én is szívesen leìrtam volna, hiszen rengeteg jó emlékem van, sok programunk volt, rengeteget foglalkoztak velünk a szüleink, de úgyis le lennék pontozva nullára. Szóval meghagyom a kesergőknek a lehetőséget.

Viszont jó pozitív dolgokat is olvasni. Azokra nyomtam egy zöldet.

2019. márc. 23. 23:17
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Vasárnap mindig együtt főztunk, 4 évesen kaptam egy gyerek szakácskönyvet, hagyt, hogy egyedül is csináljam.

Sokat jártunk játszóra a tesómmal. Minden este mesélt.

Érettségi alkalmából ellopott Milánóba csajosan vásárolni, ez akkor nagy szó volt ☺️.

Szerintem normális családban vannak ilyen emlékek, apu tanított bicajozni, vele jártunk foci meccsekre stb.

Hasonló élményeket próbálunk adni a lanyainknak is.

2019. márc. 24. 06:00
 20/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Nekem nincsenek ilyen emlekeim, de nem fanyalogni jottem, hanem kivancsisagbol, hogy mennyire normalis ez. Mindenkit felpontoztam, aki a kerdesre valaszolt. Sajnos paran felreertettek es elso emlekeket kezdtek el keresni, bizom benne, hogy pont azert, mert annyira termeszetes nekik az ilyen kozos programos emlek. Ha valaki meg idetalal, szivesen olvasom. :)
2019. márc. 24. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!