Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen élményeid (közös...

Milyen élményeid (közös programjaid) vannak gyerekkorodból az anyukáddal?

Figyelt kérdés
2019. márc. 23. 05:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
4%
Miért érdekel ez? :)
2019. márc. 23. 06:26
 2/22 anonim ***** válasza:
28%
Előre látom, hogy tízből kilenc válasz az lesz, hogy megvert, stb. Nyomik gyülekezete lett ez a kategória, sajnos, meg kamu kérdezőké.
2019. márc. 23. 07:01
 3/22 anonim ***** válasza:
48%
Semmi. Valószínűleg baj van a hosszútávú memóriámmal, mert az égvilágon semmi emlékem nincs. Időnként rettentően zavar, de nem tudok ellene mit tenni. A legrosszabb az, hogy 44 vágyok, van egy 16 éves gyerekem és képtelen vagyok vissza emlékezni olyanokra, hogy pl mennyivel született, mikor kezdett járni, stb....
2019. márc. 23. 07:04
 4/22 anonim ***** válasza:
11%
Csecsemőkori emlékeim is vannak, jó családban nőttem fel. Kicsit sok sztori lenne :)
2019. márc. 23. 08:17
 5/22 A kérdező kommentje:
Abból a sokból esetleg egyet tudsz említeni? Durva, hogy 4 válaszból igazából egy érkezett, ami nagyjából a kérdésre válaszol, bár az is a semmi.
2019. márc. 23. 08:24
 6/22 anonim ***** válasza:
98%

11 éves voltam mikor meghalt.Sokminden kiesett...

Emlékszem, mikor lagziba voltunk, és hazamentunk megmosdatott. Es baromi hideg volt a víz :D

Táncoltam vele otthon mulatós számra :D

Veszekedtek apuval és mondtam neki, hogy ne szóljon már vissza és lenyugszanak a kedélyek. Amúgy nem volt vészes, mert keveset veszekedtek, csak ez megmaradt.

Emlékszem ahogy a ruhákat szedtük le a szárítóról.

Emlékszem, hogy egyszer vonattal mentünk valamerre.

Emlékszem egy másik lagzira is. Vagy hogy nagyinal voltunk, aki szeretett panaszkodni és titokban kinevette, hogy ne vegyem komolyan(az ő anyja volt, és igaza volt h nagyi mártírkodott)

Emlékszem, hogy írta egy füzetbe a kiadásokat, és elküldött egy kilo kenyérért és rögtön odairta h 2 gombóc fagyi nekem :)

Emlékszem, hogy mennyire hányt a kemoterápia miatt.

Emlékszem, hogy alig bírt, de eljött az iskolai szereplésemre.

Emlékszem, hogy kórházba mentem meglátogatni...

2019. márc. 23. 08:44
 7/22 anonim ***** válasza:
34%
Emlékszem az első szülinapomra, pl. Baromira megtetszett rajta a gyertya, ahogy ugrált a lángja. Anyám volt ott, meg a barátnője és nagyon örültek valaminek :D Én vetettem véget a nagy bulinak azzal, hogy még akartam fogni a lángot :D
2019. márc. 23. 08:51
 8/22 anonim ***** válasza:
54%
Van olyan emlékem, hogy tudtam, hogy nem tudok beszélni. Kis befőttes gumikkal fogta össze anyám a haját. Nem tudom hogy, de találtam egyet a kiságyamban. Rá is húztam a csukló rá gyorsan, de leszedni már nem tudtam. Nem is azért estem pánikba, hogy nem jön le, hanem hogy fogom ezt lekomunikálni anyámnak. Végul elkezdem ordítani, ahogy csak bírtam :)
2019. márc. 23. 08:56
 9/22 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek, nagyon orulok ezeknek is! De, ha valaki meg ide teved, kozos programokra gondolok inkabb, nem ilyen elso emlekekre. Egyutt fozes, tarsasozad, mozi, jatszoteri jatek....
2019. márc. 23. 09:00
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbbször ovi után, majd később iskolai nyáriszünetben anyukámmal mentünk mindig strandolni. (Apukám sokat dolgozott, vele inkább hétvégéken voltunk a parton, anyukámmal viszont szinte majdnem mindennap.)

(Balatonparti városkában nőttem fel)

Viszont több kimondott “hobbink” nem volt. Mármint. Mentünk moziba, mentünk állatkertbe, játszira, mentünk mindenhova, meg csináltunk együtt mindent.. Jó gyerekkorom volt.

2019. márc. 23. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!