Milyen élményeid (közös programjaid) vannak gyerekkorodból az anyukáddal?
11 éves voltam mikor meghalt.Sokminden kiesett...
Emlékszem, mikor lagziba voltunk, és hazamentunk megmosdatott. Es baromi hideg volt a víz :D
Táncoltam vele otthon mulatós számra :D
Veszekedtek apuval és mondtam neki, hogy ne szóljon már vissza és lenyugszanak a kedélyek. Amúgy nem volt vészes, mert keveset veszekedtek, csak ez megmaradt.
Emlékszem ahogy a ruhákat szedtük le a szárítóról.
Emlékszem, hogy egyszer vonattal mentünk valamerre.
Emlékszem egy másik lagzira is. Vagy hogy nagyinal voltunk, aki szeretett panaszkodni és titokban kinevette, hogy ne vegyem komolyan(az ő anyja volt, és igaza volt h nagyi mártírkodott)
Emlékszem, hogy írta egy füzetbe a kiadásokat, és elküldött egy kilo kenyérért és rögtön odairta h 2 gombóc fagyi nekem :)
Emlékszem, hogy mennyire hányt a kemoterápia miatt.
Emlékszem, hogy alig bírt, de eljött az iskolai szereplésemre.
Emlékszem, hogy kórházba mentem meglátogatni...
Legtöbbször ovi után, majd később iskolai nyáriszünetben anyukámmal mentünk mindig strandolni. (Apukám sokat dolgozott, vele inkább hétvégéken voltunk a parton, anyukámmal viszont szinte majdnem mindennap.)
(Balatonparti városkában nőttem fel)
Viszont több kimondott “hobbink” nem volt. Mármint. Mentünk moziba, mentünk állatkertbe, játszira, mentünk mindenhova, meg csináltunk együtt mindent.. Jó gyerekkorom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!