Most velem van a baj vagy ez már tényleg túlzás?
Mostanában nem túl jók a családi kapcsolataim. Anyukám állandóan mindenhez hozzászol hogy mit hogy csináljak. Pl. konyhában is megjegyzéseket tesz mindenre hogy mit hogy vágok, sütök főzök.. Stb.
A barátom kéthetente hétvégén nálunk van. És érzem rajta ezt is hogy iszonyú terhes neki...
Amellett mindenért szól de tényleg. Múltkor beutottem a falamba két szöget. Már jött fel hogy ő pihenne mit hupolok.
Ha pakoltam ugyanez hogy mit zörgök. Ha filmet nézünk akkor azért képes szólni hogy hangosan nevetek rajta.
Vagy a film hangos nem tud pihenni. Közben meg nem is az.
Egyszerűen nem hiszem már el. Teljesen kikeszit idegileg.
Most velem van a gond vagy neki van vmi baja?
25 vagyok, s igen alig várom hogy elkoltozhessek. Sajnos ahol lakom ott iszonyat albérlet árak vannak.uszaj gyűjtenem. Így ez nem opció jelenleg h költözzek el. Alig várom elhiheti mindenki.
A barátomat is zavarja ez, mármint hogy érzi hogy nem oké valami. Kicsit ez is bánt. De ő meg őszintén elmondta hogy nagyon fura stílusa van anyámnak. Persze nem bántani akart de én is így látom ugyanakkor..
Ti mit gondoltok?
Próbáltad megkérdezni, megbeszélni vele?
Teljesen nyugodtan, és elmondhatnád h bánt a viselkedése :)
Amióta az új házba költöztünk... Azóta folyamatosan.. Meg szerintem nem bírja a barátom.
Már próbáltam beszélni vele. Az volt az első, többször is. De már végső elkeseredettsegembe tényleg nem tudom mit tehetnék.
5# az egészséges, hogy a minimálbér 99 ezer forint, egy átlag albi rezsi nélkül ugyanennyi? Vagy saját ingatlan 30 milliòtòl kezdődik (ott ahol van munka is)..
Csak a költözés fog változást hozni szerintem a kérdezőnèl, de ha anyagilag nem tart ott, akkor sokat ér vele, hogy szerinted nem egészséges..
Nem tudtok kérdező, a barátod otthonában együtt lenni? Egyértelmű, hogy anyukádat idegesíti és inkább morog, minthogy megmondja
Hát nálunk 110ezer plusz rezsi az átlagos albi ár. Én keresek 130at nettoba. Szóval.. Nem nehéz osztani szorozni hogy nem tudom megengedni.
A barátom még melyebbrol küzdötte fel magát. Ő is próbál minél többet felretenni. Neki a munkahelye állja a szállást. De az egy szoba lakotarssal.. Szóval az sem opció.
De köszönöm a segítséget.
Költözés. 25 éves vagy... Tudom-tudom, drága az albérlet, te meg keveset keresel, de kérdem én, akkor miért nem keresel egy jobban fizető munkát? A barátoddal ketten együtt meg csak ki tudtok gazdálkodni egy kisebb garzont.
Egyébként ahol magasak az ingatlanárak, ott a munkalehetőség is kecsegtetőbb szokott lenni, ugye nem véletlenül magas az albérlet ára sem.
Anyukádat megértem, én sem szívesen kerülgetnék egy idegen férfit a házamban, meg egyébként két felnőtt ember együttélése sem feltétlen gördülékeny. Az az élet rendje, hogy a fiatalok kirepülnek, nem véletlen van ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!