Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most velem van a baj vagy ez...

Most velem van a baj vagy ez már tényleg túlzás?

Figyelt kérdés

Mostanában nem túl jók a családi kapcsolataim. Anyukám állandóan mindenhez hozzászol hogy mit hogy csináljak. Pl. konyhában is megjegyzéseket tesz mindenre hogy mit hogy vágok, sütök főzök.. Stb.

A barátom kéthetente hétvégén nálunk van. És érzem rajta ezt is hogy iszonyú terhes neki...

Amellett mindenért szól de tényleg. Múltkor beutottem a falamba két szöget. Már jött fel hogy ő pihenne mit hupolok.

Ha pakoltam ugyanez hogy mit zörgök. Ha filmet nézünk akkor azért képes szólni hogy hangosan nevetek rajta.

Vagy a film hangos nem tud pihenni. Közben meg nem is az.

Egyszerűen nem hiszem már el. Teljesen kikeszit idegileg.

Most velem van a gond vagy neki van vmi baja?

25 vagyok, s igen alig várom hogy elkoltozhessek. Sajnos ahol lakom ott iszonyat albérlet árak vannak.uszaj gyűjtenem. Így ez nem opció jelenleg h költözzek el. Alig várom elhiheti mindenki.

A barátomat is zavarja ez, mármint hogy érzi hogy nem oké valami. Kicsit ez is bánt. De ő meg őszintén elmondta hogy nagyon fura stílusa van anyámnak. Persze nem bántani akart de én is így látom ugyanakkor..

Ti mit gondoltok?

2019. márc. 22. 17:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%
Mióta tart? Lehet változókor.
2019. márc. 22. 17:54
 2/22 anonim válasza:
87%

Próbáltad megkérdezni, megbeszélni vele?

Teljesen nyugodtan, és elmondhatnád h bánt a viselkedése :)

2019. márc. 22. 18:05
 3/22 A kérdező kommentje:

Amióta az új házba költöztünk... Azóta folyamatosan.. Meg szerintem nem bírja a barátom.

Már próbáltam beszélni vele. Az volt az első, többször is. De már végső elkeseredettsegembe tényleg nem tudom mit tehetnék.

2019. márc. 22. 18:07
 4/22 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem megfejtetted. Nem bírja a barátodat. Zavarja, hogy ott van egy számára idegen férfi a házában.
2019. márc. 22. 18:26
 5/22 anonim ***** válasza:
34%
Nem egeszseges otthon lakni felnottkent
2019. márc. 22. 18:58
 6/22 anonim ***** válasza:
58%

5# az egészséges, hogy a minimálbér 99 ezer forint, egy átlag albi rezsi nélkül ugyanennyi? Vagy saját ingatlan 30 milliòtòl kezdődik (ott ahol van munka is)..

Csak a költözés fog változást hozni szerintem a kérdezőnèl, de ha anyagilag nem tart ott, akkor sokat ér vele, hogy szerinted nem egészséges..

Nem tudtok kérdező, a barátod otthonában együtt lenni? Egyértelmű, hogy anyukádat idegesíti és inkább morog, minthogy megmondja

2019. márc. 22. 19:30
 7/22 anonim ***** válasza:
43%
#6 a költözés csak egy opció a sok közül. A leghatékonyabb, de van még pár lehetőség. Ott van például az alázat, a tolerancia, meg az ilyenek.
2019. márc. 22. 19:32
 8/22 anonim ***** válasza:
66%
Fél, hogy hamarosan egyedül marad, ha te lelépsz.
2019. márc. 22. 19:59
 9/22 A kérdező kommentje:

Hát nálunk 110ezer plusz rezsi az átlagos albi ár. Én keresek 130at nettoba. Szóval.. Nem nehéz osztani szorozni hogy nem tudom megengedni.

A barátom még melyebbrol küzdötte fel magát. Ő is próbál minél többet felretenni. Neki a munkahelye állja a szállást. De az egy szoba lakotarssal.. Szóval az sem opció.

De köszönöm a segítséget.

2019. márc. 22. 20:06
 10/22 anonim ***** válasza:
45%

Költözés. 25 éves vagy... Tudom-tudom, drága az albérlet, te meg keveset keresel, de kérdem én, akkor miért nem keresel egy jobban fizető munkát? A barátoddal ketten együtt meg csak ki tudtok gazdálkodni egy kisebb garzont.

Egyébként ahol magasak az ingatlanárak, ott a munkalehetőség is kecsegtetőbb szokott lenni, ugye nem véletlenül magas az albérlet ára sem.

Anyukádat megértem, én sem szívesen kerülgetnék egy idegen férfit a házamban, meg egyébként két felnőtt ember együttélése sem feltétlen gördülékeny. Az az élet rendje, hogy a fiatalok kirepülnek, nem véletlen van ez így.

2019. márc. 22. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!