Az csak szerintem túlzás, hogy a szüleim abba is beleszólnak, hogy hova mehetek dolgozni?
Figyelt kérdés
Ez mindennek a teteje. Meg félek elmenni állásinterjúra, mert mi van, ha lecsesznek, ha n sikerül...
Pont ettől féltem, ezért akartam elmenni suliba is Pestre, hogy utána ne legyen beleszólásuk.
2018. szept. 15. 13:50
1/14 anonim válasza:
Na és ha lecsesznek, akkor mi van? Nyilván felnőtt ember vagy, ott dolgozol, ahol akarsz
2/14 A kérdező kommentje:
Ők még kislánynak hisznek, mindent meg akarnak szabni. Én ezt nem bírom.
2018. szept. 15. 13:57
3/14 anonim válasza:
Annyit engednek meg veled szemben, amennyit te hagysz nekik. Ha kislányként viselkedsz, ne csodálkozz,ha úgy kezelnek.
4/14 A kérdező kommentje:
Mit hagynak?? Kikészítenek idegileg...
2018. szept. 15. 14:42
5/14 anonim válasza:
Örülj,hogy vannak szüleid ès törödnek veled, jót akarnak neked. Nagyon sokan szeretnèk ezt hidd el....
6/14 anonim válasza:
A te döntésed.Ha csak tanácsot adnak, mérlegeld és fogadd vagy ne fogadd meg.A te életed.Lehet hogy ők azt hiszik hogy nincs saját elképzelésed.Egyébként tényleg,van?
7/14 A kérdező kommentje:
Ilyen szülőket inkább nem, akik jegyekért péppé vertek anno.
Amúgy, ha véletlen nem vesznek fel, ahova most megyek, akkor perlekedbek, ordibálnak, kikészítenek. Meg mindenre azt mondják, hogy úgysem felelsz meg oda.
Ezt már általánosban felmértem, hogyha n vigyázok ez lesz, de az élet mást hozott, vannak módszereik.
2018. szept. 15. 14:55
9/14 anonim válasza:
Ne fogadd agresszîvan. Hallgasd meg őket,a véleményüket és ennyi.viselkedj határozottan.ha látják rajtad,hogy elszánt vagy és hiàba beszélnek békén fognak hagyni.annò én is îgy voltam.nem vagyok már kamasz de a mai napig vannak bizonyos fentartások. A saját életed.indulj el,valòsìtsd meg az álmaidat.hidd el később máshogy gondolsz majd vissza mindenre😊
10/14 anonim válasza:
Ok tartanak el? Van eleg penzuk? Ha az elso igen, a masodik nem, akkor ertheto, hogy tukon ulve varjak, hogy elmenj dolgozni, es lehetoleg olyan hely legyen, ahonnan te se lepsz le, es ki se raknak 2 honap mulva. Ha nem ez all fenn, akkor sajnalom, a zsarnok magatartast nem fogod legyozni ennyi idos embereknel. Bird ki es koltozz mielobb, ez a legtobb, amit tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!