A háztartásbeli édesanya, miután felnőttek a gyermekei, miből él?
Férfiak szeretik elhinni h a nő éhen hal nélkülük,ezért se támogatják h a nőjük dolgozzon mert akkor taposhatják zsarolhatják,kiszolgáltatottá tehetik.. Ezért nem birják a dolgozo független nőket az ilyen pasik,akikből nem tudnak bábot ágybetétet csinálni..
40N
Èn háztartás beli vagyok, na nem teljesen de azért nagy részt.
A férjemnek magas fizetése van, reggel elmegy és igazából minden nap 18-kor ér haza. A gyerekeket nem akartuk az oviba dugni reggeltöl estig, és igényeik is lettek, pl táncolni, tornázni, lovagolni járni. Ès mi megtehettük, hogy én ne menjek vissza dolgozni, és egész délután a gyerekekkel legyek. Most már iskolásak és nagyon jó tanulók, mert amikor valamit nem értenek vagy dolgozat lesz mindig készülünk rá.
Van egy hobbim ami már müvészet és azt csinálgatom itthon és eladom interneten. Ebböl van egy kisebb zsebpénzem(na jó néhány embernek egy havi fizetése amit ezzel keresek), így pl ünnepekre saját pénzböl veszek ajándékot a férjemnek, nem kell kicsinyeskednem, mert drágább ajándékot is megengedhetek belöle.
Igazából szeretnék egy üzletet nyitni ahol amiket készítek eladnám, de sajnos akkor a gyerekek megint csak a napköziben lennének egész nap, és egy üzlet szombaton is nyitva van... Vagy is majd ha tényleg nagyobbak lesznek a gyerekek. Most néha tanfolyamokat is tartok.
Ami viszont nagyon fontos, hogy a férjem mind a munkámra(ami ugye az ö fizetéséhez képest csak zsebpénz), és mind a gyerekekkel töltött idömre nagyon büszke.
Na akkor én vagyok a rossz pelda.
3 éve vagyok otthon, mert a ferjem azt mondta.
Nincs piacképes szakmám, a férjem jól keres.
De miután en azt csinaltam amit mondott, itthon maradtam , a férjem lenéz nőzik.
Mindenhol előadja hogy lusta vagyok nem akarok dolgozni, mindenhol csak egy honapot dolgoztam.
Azert 20 evet lenyomtam a kisebbik születéséig is dolgoztam es 2 honapos korátol.
Véletlenül elküldtem.
Na szoval most melot keresek de nem könnyű mert itt mindenhol lusta semmirwkellőnek ismernek.
Szinte többet dolgoztam mint ő.
Igen a férjem mondta, és én h...e hallgattam rá.
Ennek volt oka is meg előzmenye, de azt nem részletezem mert nem lényeges ebből a szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!