Te hogyan dolgoztad fel Édesanyád halálát?
Isten nyugtassa szeretteinket.
25 éves voltam, mikor meghalt. Hirtelen halt meg, nyolc év alkoholizmus után. Legutoljára, mikor a halála előtt láttam őt, kb. 2 évet jósoltam neki, ebből két hónap lett. Nem álltunk közel egymáshoz igazán sosem, de a temetésen szétcsúsztam. Nem is annyira nekem, mint a fiatalabb tesóimnak volt nehéz az az időszak. Én akkor már nem éltem otthon, kvázi önálló voltam.
Azóta megbocsátottam és bocsánatot kértem tőle. Kicsit néha kíváncsi vagyok, hol lehet most, újratestesült-e azóta, és mit csinál. Remélem, a következő inkarnációja könnyebb lesz.
Ha ő nem lett volna olyan, amilyen, és nem azt tette volna, amit, én most nem tartanék itt. Nem vagyok eltelve magammal, de van egy harmonikus, evolúciós és értelmes életem.
Köszi mindent.
16 éves voltam akkor. 4 évvel korábban egy agydaganat miatt teljesen leépült, lebénult a jobb fele, nem tudott beszélni, lefogyott, képtelen volt a legalapvetőbb dolgokra is, pelenkázni kellett, stb. Megműtötték, kemo, minden, azután egész jól összeszedte magát. Visszahízott, dolgozott. Aztán 3 évre rá újra kezdődött. egyre lassabban beszélt, nehezen használta a jobb oldalát, aztán a többi, ismétlődött az egész.
Bár folyamatosan járt kontrollra, nem vették észre, hogy egy vizenyő nőtt a daganat helyére.. Mire mégis, már késő volt, ő pedig elment.
Én úgy dolgoztam fel, hogy meggyőztem magam, hogy neki sokkal jobb, nem szenved többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!