Zavarna, ha a lányotok egy arab fiúval jönne össze?
Egy szakon tanulnak és mindketten elsőévesek, onnan ismerik egymást. A lány 20, a fiú pedig 24 éves. A lány mondhatni tipikus "jókislány", megbízható, tudatos, szorgalmasan tanul stb., szóval soha nem csinált semmi elítélendőt, bajosat vagy ilyesmi. A fiú szintén rendesen tanul, már van egy diplomája is, nyelveket beszél. Káros szenvedélye a dohányzás. Egyikük sem vallásos. Nem beszéltek közös nyelvet a fiúval.
Próbáltam csak röviden és tömören felvázolni a helyzetet, de ha még van kérdés, akkor szívesen válaszolok.
Annyi kérésem lenne, hogy azért picit fejtsétek ki a válaszotokat, próbáljátok meg megindokolni, hogy miért igen/nem. Illetve a saját véleményetekre, gondolataitokra vagyok kíváncsi, tehát mindenki próbálja meg elképzelni magát egy ilyen szituációban és ne arról szóljon a dolog, hogy egymást szidjuk a véleménye vagy a nézetei miatt. Köszönöm!
3-as Igen, ahogyan már más is írta a fiúnak a szülőkkel nincsen közös nyelve, nem a lánnyal. A lány és a fiú mindketten beszélnek angolul és angol nyelvű szakon is tanulnak.
engem megmondom őszintén zavarna. volt közöm arabokhoz (nem párkapcsolat), aranyosak voltak, barátkoztunk, de az is kijött, hogy több dologban merőben ellentétes gondolataink vannak. szerintem túl különböző a kultúrájuk. én nem jönnék össze arabbal.
amúgy az én szüleim se beszélnek közös nyelvet a barátommal (angol), de ez áthidalható probléma.
En szülő vagyok bár a lányom még pici.
De volt arabokkal ismeretsegem így nem szeretném. Lehet a férje német francia olasz sőt még kínai is, nem érdekel de az arabot elítélem.
Kalapur válaszát olvasgasd,hasonlokon mentem át..
40N
Az indoklás lemaradt.
Volt barátom az egyetemen arab, nem is egy. Nagyszerű emberek voltak és nagyon kedveltem is őket. de ahogy előttem már írták, teljesen más kultúra és akkor sem tudták levetkőzni amikor már sok éve éltek itt Európában.
Ez olyan, mint krokodilt vagy oroszlánt tartani a lakásban. Gyönyörűek, intelligensek és a maguk természetes környezetében nagyszerűek. De veled (a lányoddal) szemben ragadozók és felfalnak. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!