Hogyan győzzem meg anyut arról, hogy rendelhessek egy könyvet a netről? 16l
Egy sorozat második részéről lenne szó. Azért kéne a beleegyezése, mert bár az ünnepekre kapott pénzemből szeretném rendelni, csak ő tudná átvenni, mivel kollégista vagyok.
Könyvtárban nem találtam, sem a neten pdf formátumban. Még az összes könyvesbóltban is körbenéztem abban a városban ahol kolis vagyok. Nyilván nem találtam meg.
Anya meg egy kicsit az olvasást is ellenzi, de a netes rendelést meg nagyon.
(még nem hoztam fel neki a dolgot ezzel kapcsolatban)
Hogy győzzem meg?
Félrebeszélsz. OK! Koliba nem lehet, mert akármiért (házirend nem engedi talán?). Posta- vagy PickPack Pontra viszont simán kérheted.
Az órarendre fogni, hogy nem tudod személyesen átvenni, az erős csúsztatás. Innentől kamugyanús.
Honnan rendelnéd amúgy? Lehet, hogy van személyes átvételre is lehetőség. Rendeld meg pl. innen: [link]
Libri könyvesbolt mindenhol van kb., és ott személyesen átveheted. Olyan nincs, hogy nem tudod, az mellébeszélés.
Koliba, suliba nem tudok rendelni. Más pontokra meg nem tudok elmenni az órarend és a koli miatt.
Ez csak kifogás. Koliból is van kimenő, ha könyvesboltba eltudtál menni akkor egy random üzletbe, benzinkútra, plázába is eltudsz ugrani. Kapsz egy értesítést ha ott a csomagod és napközben bármikor bemehetsz. Vagy mégegy elvetemült ötlet: kérd meg egy barátod, hogy rendeljétek hozzá. Biztos ismersz olyan embert aki a sulid városában lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!