Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ez a válasz arra ha...

Miért ez a válasz arra ha szeretnék egy könyvet? 13L

Figyelt kérdés
Ha szeretnék egy könyvet akkor anya rávágja rögtön,hogy töltsem le a netről.Ha nincs fent akkor meg közli,hogy akkor nem olvasom el.Olvassam ami itthon van.Itthon meg csak anyu régi könyvei vannak ami persze mind krimi.Jó meg mi den de szeretném pl a Szent Johanna Gimit olvasni,meg olyasmiket mint a velem egykorúak.De nem lehet mert "nincs pénz rá" bezzeg napi több doboz cigire van.Mit csináljak,hogy néha kapjak egy könyvet?(Szülinap karácsonykor se kapok könyvet mert én anyu szerint soha nem olvasok.)
2016. júl. 30. 12:19
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
71%

Neten fent van amúgy PDF - ben a Szt. Johanna, facebook - on van(nak) külön csoport(ok), ahová feltöltenek egy csomó pdf - et. :)

Illetve könyvtárba nem tudnál beiratkozni?

2016. júl. 30. 12:23
 2/36 anonim ***** válasza:
88%

Iratkozz be egy könyvtárba.

Pdf-et én sem szeretek olvasni. Inkább igazi könyveket.

Sajnos nekünk sem volt régen pénzünk, azokat olvastam, amiket otthon találtam. Illetve osztálytársakkal cseréltünk.

Esetleg antikváriumban is vehettek. Én most vettem egy 4 kötetes könyvet 800 forintért. Könyvesboltban meg 5-6 ezer körül lett volna.

2016. júl. 30. 12:26
 3/36 anonim ***** válasza:
45%
ha van tableted, vagy eolvasód, vagy akár okostelefonod, akkor tudok küldeni párezer könyvet.
2016. júl. 30. 12:27
 4/36 anonim ***** válasza:
92%
Íratkozz be könyvtárba. Nekünk sincs pénz könyvekre, így rendszeresen járok könyvtárba. A SzJG egyébként pont fent van pdf-ben is. :)
 5/36 anonim ***** válasza:
88%
Egyszerű válasz: könyvtár. Olcsó a beiratkozási díj, és rengeteg mai, fiataloknak szóló könyv is, van, ha egy nagyobb könyvtárba iratkozol be (pl. nálunk a Szent Johanna gimi minden része többször is megvan). Amúgy annyira nem értem az ilyen szülőket, de komolyan... ha megtehetik, hogy adnak, akkor miért ilyenek? Sajnállak, kedves kérdező, de ne keseredj el :)
 6/36 A kérdező kommentje:
Könyvtárba be vagyok iratkozva de ott nics nagyon könyv ami érdekel
2016. júl. 30. 12:30
 7/36 anonim ***** válasza:
7%
13 évesen ne te döntsd már el, mire legyen a szüleidnek pénze. Ők nem támogatják az olvasást, kész. Tényleg egyszerűbb internetről letölteni vagy kiveszed könyvtárból.
2016. júl. 30. 12:30
 8/36 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos rajtad spórol...többek közt cigire :( Az egyetlen jó tanács amit adhatok, hogy tanulj jól, hogy egy nap megvehesd azokat a könyveket, amiket szeretnél!
2016. júl. 30. 12:31
 9/36 anonim ***** válasza:
64%

Ilyenkor lehet azt, hogy a különböző ünnepekre azt kérsz vagy pénzt, és abból tudsz szerezni.

Egyébként a könyvtárakban azért elég sok könyv van, mai tinik által olvasottak is. Vagy ha esetleg mégsincsenek, akkor garantáltan megtalálod a neten valahol, főleg, ha "népszerűbb" könyvek.

2016. júl. 30. 12:34
 10/36 anonim ***** válasza:
10%
Én se örülnék ha a lányom ilyen szennyeket olvasna. Lehet lepontozni. Inkább krimit olvasd és ne mérgezd az agyad.
2016. júl. 30. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!