Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ez a válasz arra ha...

Miért ez a válasz arra ha szeretnék egy könyvet? 13L

Figyelt kérdés
Ha szeretnék egy könyvet akkor anya rávágja rögtön,hogy töltsem le a netről.Ha nincs fent akkor meg közli,hogy akkor nem olvasom el.Olvassam ami itthon van.Itthon meg csak anyu régi könyvei vannak ami persze mind krimi.Jó meg mi den de szeretném pl a Szent Johanna Gimit olvasni,meg olyasmiket mint a velem egykorúak.De nem lehet mert "nincs pénz rá" bezzeg napi több doboz cigire van.Mit csináljak,hogy néha kapjak egy könyvet?(Szülinap karácsonykor se kapok könyvet mert én anyu szerint soha nem olvasok.)
2016. júl. 30. 12:19
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
16%
Biztos? Rengeteg jó könyv van olyan is, amik nem feltétlenül a legújabb tinikönyvek, de attól még szuperek. Pl. Dan Brown könyvei, Stephen King, Agatha Christie. És ott vannak még a Jane Austen könyvek. Bronte nővérek stb., pont a te korosztályodnak való. Amúgy nincs nagyobb könyvtár a közelben? Azt tudom még tanácsolni, hogy kérj szülinapokra, karácsonyra pénzt, és vegyél belőle könyvet. Vagy gyűjtsd össze a pénzt, és ha elég van, kigyűlik belőle egy olcsóbb ebook olvasó (18-20 ezerért már lehet kapni ilyeneket). Erre tölthetsz a netről könyveket, mert nagyon szembarát a képernyőjük, olyan, mintha könyvet olvasnál.
2016. júl. 30. 13:21
 12/36 anonim ***** válasza:
87%

10-es: Mondd már meg, mit olvasson 13 évesen egy gyerek? A Bűn és bűnhődést? Azzal nem fogod megszerettetni az olvasást. Oké, a krimik jók, de ha nem szereti azt a műfajt, akkor nem kell erőltetni. A SZJG pont az ő korosztályának lett írva, nincs ezzel semmi baj. Az én korosztályomnak a Harry Potteren nőtt fel, amit szintén sokat szidtak. De sok olyan embert tudok, aki emiatt szeretett meg olvasni, és nyúlt később klasszikusokhoz. Az olvasás nem arról szól 13 évesen, hogy nagy értékeket akarunk felfedezni egy könyvben, hanem az élvezetről. Ne értem, ez miért baj.

(egy leendő magyartanár)

2016. júl. 30. 13:25
 13/36 anonim ***** válasza:
83%
#10, mért is szenny a Szent Johanna Gimi? Ponyvának ponyva ez igaz, de nem szenny, ráadásul vannak benne olyan dolgok, amik kifejezetten tanítják a fiatalokat. De gyanítom, nem olvastad a könyvet, csak elítéled, mert népszerű.
2016. júl. 30. 13:25
 14/36 anonim ***** válasza:
9%
Nem olvastam, de ismerőstől tudom hogy mi az és 13 évesen lehetne érettebb is.
2016. júl. 30. 14:06
 15/36 A kérdező kommentje:
11.anyukámnak pont ilyesmi könyvei vannak.néhány tetszett.10 nem olvastad csak hallottad akkor mi bajod?
2016. júl. 30. 14:31
 16/36 anonim ***** válasza:
88%
Hát én 23 éves vagyok és még most is előveszem néha a Szent Johanna Gimit. Szerintem szórakoztató :)
2016. júl. 30. 14:44
 17/36 anonim ***** válasza:
20%
Barátnőidtől nem tudod kölcsönkérni? A korosztályodban minden második lánynak megvan ez a szutyok...
2016. júl. 30. 15:23
 18/36 anonim ***** válasza:
83%
Egy 13 éves lány gyerek. Hova legyen érettebb? Ennyi idősen jó, ha olyan könyveket olvas, amik a saját korosztályának íródtak. Majd később, ha kedve támad, előveszi az általatok "értékesebbnek" tartott könyveket. (Bár hogy egy Jókai például mennyire értékes, arról lehetne vitatkozni). De ha nem, akkor továbbra is szórakoztató könyveket fog olvasni. Na és akkor mi van? Legalább olvas.
2016. júl. 30. 15:51
 19/36 anonim ***** válasza:
65%
Aki azt írja, töltse le internetről, az valószínűleg egy 21.-ik századi proli, akinek fogalma sincs, miben más igazi könyvet olvasni
2016. júl. 30. 15:57
 20/36 A kérdező kommentje:
Nincs meg senkinek a könyv.felénk senki nem olvas még letöltött formában se nagyon.
2016. júl. 30. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!