Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg anyut...

Hogyan győzzem meg anyut arról, hogy rendelhessek egy könyvet a netről? 16l

Figyelt kérdés

Egy sorozat második részéről lenne szó. Azért kéne a beleegyezése, mert bár az ünnepekre kapott pénzemből szeretném rendelni, csak ő tudná átvenni, mivel kollégista vagyok.

Könyvtárban nem találtam, sem a neten pdf formátumban. Még az összes könyvesbóltban is körbenéztem abban a városban ahol kolis vagyok. Nyilván nem találtam meg.

Anya meg egy kicsit az olvasást is ellenzi, de a netes rendelést meg nagyon.

(még nem hoztam fel neki a dolgot ezzel kapcsolatban)

Hogy győzzem meg?

2019. febr. 8. 08:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Anyukad hany eves,600? Eleg kozepkori felfogasa van. Nem kell meggyozni, rendeld meg es kesz.
2019. febr. 8. 11:00
 12/29 anonim ***** válasza:
10%
Az olvasassal van baja vagy a könyv témájával esetleg araval?
2019. febr. 8. 12:09
 13/29 anonim ***** válasza:
95%

Kérd a koliba vagy pickpack pontra.

Szép kis szülő aki az olvasást ellenzi...

2019. febr. 8. 12:27
 14/29 anonim ***** válasza:
0%

Ohh-ohh!

Nekem van egy ötletem!!!

Hogyhogy nem mondta még senki ?!

Rendeld meg a koliba!

Ez a legegyszerűbb !

-.-

Jah!

És még szerintem 80an még nem kérdezték meg azt, hogy MIÉRT ?

Miért ellenzi ?

Mi a téma ?

Szepedi Nikolett : Én a szekszmániás ? :O

Te kis huncut!

Olvass Lenint !

2019. febr. 8. 12:42
 15/29 anonim ***** válasza:
32%
Mindig megdöbbenek milyen szülők vannak. Lehet ő még úgy nőtt fel hogy a nőknek kuss a nevük,a helyük pedig a mosogató elött van vagy kapanyéllel a kertben.
2019. febr. 8. 12:54
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
A netes rendeléssel mi a fő baja? A netes fizetés, a házhozszállítás (hogy futár beláthat a lakásba) vagy egyáltalán az, hogy "jajj, nem a bótban"? Ha a netes fizetés vagy a házhozszállítás a baja, akkor meg lehet azzal győzni, hogy majd utánvéttel kéred Pickpack/Postapontra. Ha egyáltalán így sem enged rendelni, akkor a koliportással érdemes megbeszélni, hogy odarendeld.
2019. febr. 8. 13:52
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

Kérlek #15 a fölösleges nyálverést, meg az elvakult feminizmusodat hanyagoljad már kérlek!

Én is nő vagyok, de ennek a szólásnak semmi köze nincs a kérdéshez!

Mit kell mártírkodni ?

2019. febr. 8. 15:03
 18/29 anonim ***** válasza:
68%
szerintem is pickpak pontra rendelj, vagy a mol benzinkutakon is gyakran át lehet venni csomagokat, csomagautomata is jó alternatíva, ahogy a többiek is írták. anyudat meg nagyon nem értem. nem hogy örülne, hogy olvasol...gazdagodik a szókincsed, egyre többet tudsz meg a világról, nem a nyomorult táblagépet nyomkodod egész nap, vagy a tévét bámulod, hanem olvasol, szerintem ezt egy szülőnek nagyon is értékelnie kellene. Egyébként a könyvesboltban is lehet érdeklődni, hogy attól, hogy a könyvesboltban nincs, át tudják-e esetleg rendelni más üzletből. simán van a honlapjukon szerintem nagyobb könyvesboltoknak, hogy megrendeled a terméket, pár nap alatt átviszik, és ott a boltban amikor megjött kifizeted a könyvet, és át is veszed. szerintem érdeklődj, hogy van e ilyen lehetőség.
2019. febr. 8. 15:41
 19/29 anonim ***** válasza:
87%
Úgyis felhív a postás, vagy ha futár hozza, az is, de a rendelésnél közleménybe leírod, hogy mindenképpen hívjon, mert kollégiumban vagy. Ennyi a történet, anyád semmit nem fog tudni az egészről, ha már ennyire idióta.
2019. febr. 8. 18:37
 20/29 A kérdező kommentje:

Scott Lynch - A karmazsin lobogó c. könyvről lenne szó. Anyámnak csak az a baja az olvasással, hogy akkor órákig másra nem figyelek. A netes rendelés szerinte meg nem biztonságos, mert tuti átvernek meg ilyenek. Koliba, suliba nem tudok rendelni. Más pontokra meg nem tudok elmenni az órarend és a koli miatt. Plusz mindjárt

belevágok egy nyelvtanfolyamba és kevesebb időm lesz.

Szóval anyát kéne meggyőzni

2019. febr. 8. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!