Bevállalnád az eltartását a 16 éves lányodnak és a gyerekének, ha a lány nem akarna dolgozni sem abortuszra menni?
Igen
Mert a lányom. Elöször is azért mert ha ott van velem tudok neki segíteni, pl hogyan is kezdjen neki dolgozni és iskolába is járni. Ha érzi, hogy támogatva van, segítség van az oldalán akkor neki is könnyebb lesz.
Élethelyzet függő, de igyekeznék megoldani és támogatni.
Én úgy gondolom, hogy valahol az én bukásom is a nevelésben ha ez megtörténik, így semmiképpen nem hagynám cserben a gyerekem. Ha már akkor nem tudtam helyt állni mikor kellett, akkor nem rajta kell utólag leverni a saját kudarcom.
Van itt gyereke bárkinek azok közül, akik azt írták, hogy nem segítenék a gyereküket ebben az esetben? Vagyis vagy abortusz, vagy mehet a híd alá? Vagy otthon azért lakhat, de enni nem kap?
Nyilván a kedves apuka szálljon bele a költségekbe, vagy az apuka családja. A kisbabát érintő költségekbe, természetesen.
És ha nem hajlandó?
Akkor tényleg, mit jelent nálatok az, hgy nem tartjátok el? Végignéznétek, hogy éhezik a lányotok, hoyg tudjon venni pelust?
Milyen szülők vagytok ti?
Olyanok, akik gondolom sorra írjátok más kérdezőknek, akikre rákiabált az anyjuk egyszer, hogy az ilyen anya nem normális,nem anyának való,, hanem diliházba.
Miért, szerinted én pl annyira "akarok" dolgozni? Ennyi erővel én otthon lógatom majd a lábam, a lányom meg tartson el, mert ha nem, akkor milyen gyerek má'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!