Azok a lànyok, akiknek szoros volt a kapcsolatuk az édesapjukkal, hogy viselitek, hogy màr felnőttetek, és nem puszilgathat, "babusgathat"benneteket?
Nekem mindig is inkàbb apukàmmal volt szorosabb a kapcsolatom, amolyan apa-lànya szerelem. Most, hogy felnőttem, rajta is làtom, hogy nehezen viseli ezt valahol, úgy érzem, hogy szeretné, ha többet lógnànk együtt és valamilyen szintén én is vàgynék rà, de azt is tudom, hogy nem egészséges, ha sokat vagyok vele/velük...
Előre is köszi!
Szerintem ez nem az életkoron múlik. Én is mindig apásabb voltam,bár mindkét szülőmmel ugyanolyan jó a kapcsolatom. Anyukámmal is sokszor ölelkezünk,puszilkodunk. Már 34 vagyok,van egy kisfiam. A papi meg a mami is őt babusgatják nyilván többet☺
Hetente minimum 1x,de inkább 2x találkozunk és az életkorom ellenére a mai napig nagy köztünk az apa-lánya szerelem. Simán az ölébe ülök,vagy megölelgetem,megpuszilgatom,közben meg hátba veregetem,h "látod,a kislányod milyen szép unokával örvendeztetett meg?".
Szóval ez szerintem a kapcsolaton múlik,nem azon,h már felnőttünk vagy nem.
Én sem fiatalodom már,a szeretetemet addig akarom kimutatni,amíg csak lehet.
Miért ne lehetnél többet a faterral. Nem egészségtelen ha valaki szereti a közvetlen hozzátartozóját.
Sőt ez egy nagyon nemes és emberi dolog.
Köszönöm a vàlaszokat. Igen, igazgatok lehet..
Utolsó: nagyon sajnàlom.:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!