Tini koromban nagyon rosszul viselkedtem. Most ennek maradt meg szerintem a nyoma. Több lenn. Mit csináljak?
Szörnyű rossz tini voltam.. ittam, cigiztem, elszöktem fiúkkal, sokat veszekedtem a szüleimmel.
Aztán 18 után lenyugodtam.. de ez az időszak olyan nyomokat hagyott bennem és bűntudatot, hogy most 21 évesen egyszerűen nem merek szólni otthon, ha elmegyek piálni, bulizni, vagy ha egy fiúhoz felmennék.
Szüleim mindig érdeklődnek, hogy miujság velem, mit csináltam, hova megyek, szeretnének beszélgetni, de én meg a régen történt dolgok miatt egyszerűen kínosnak érzem hogy beszéljek róla.. mert már bánom ami régen volt, de valahogy belém ivódott, hogy ezek a dolgok régen 14 évesen rossznak számítottak, akkor az érzés most is bennem marad.. hiába nem vagyok egy felelőtlen valaki, nem iszom teljesen részegre magam, nem fekszem le fűvel-fával..
tini kislánynak 21 éves felnőtt nő,és joga van szexkapcsolathoz is akár.. És épitőbb néha egy random dugás mint vmi ocska pasi tartozékának lenni hosszutávon..
36N
De odahaza aki nem szüzen megy az első apu által választotthoz a gyerekszobábol az prostutituált. :)
36N
Kedves kérdező!
Ne is foglalkozz azokkal a rosszindulatú, irigykedő (!) hozzászólókkal, akiknek szövegértési problémáik vannak.
Értem mi a problémád.
Azzal tudsz véget vetni ennek a szégyenérzésnek, ha leülsz a szüleiddel, és elmondod nekik bátran, amit most nekünk, és bocsánatot kérsz tőlük a múltbéli hibás viselkedésedért.
Meglátod, meg fogsz könnyebbülni, és helyreáll majd a szüleiddel a kapcsolatod teljesen! :)
6-os válaszoló vagyok. Én írtam az ítélkezés helytelenségét.
Akik erre reagáltak, azoknak azt tudom mondani, hogy nem azzal van a baj, hogy eltérő az emberek ÉRTÉKRENDJE.
Sokkal inkább azzal, hogyha ellenségképet keresnek a kérdezőkben és ellenségesen fogalmaznak. Ez egy segítő fórum, ahol beszélgetünk, ötletelünk és nem egymás ellenségei vagyunk.
Az ellenségesség mindig belső problémából fakad. Aki rendben van magával, az tárgyilagosan és nem bántón is ki tudja fejteni akár az ellenvéleményét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!