Tini koromban nagyon rosszul viselkedtem. Most ennek maradt meg szerintem a nyoma. Több lenn. Mit csináljak?
Szörnyű rossz tini voltam.. ittam, cigiztem, elszöktem fiúkkal, sokat veszekedtem a szüleimmel.
Aztán 18 után lenyugodtam.. de ez az időszak olyan nyomokat hagyott bennem és bűntudatot, hogy most 21 évesen egyszerűen nem merek szólni otthon, ha elmegyek piálni, bulizni, vagy ha egy fiúhoz felmennék.
Szüleim mindig érdeklődnek, hogy miujság velem, mit csináltam, hova megyek, szeretnének beszélgetni, de én meg a régen történt dolgok miatt egyszerűen kínosnak érzem hogy beszéljek róla.. mert már bánom ami régen volt, de valahogy belém ivódott, hogy ezek a dolgok régen 14 évesen rossznak számítottak, akkor az érzés most is bennem marad.. hiába nem vagyok egy felelőtlen valaki, nem iszom teljesen részegre magam, nem fekszem le fűvel-fával..
"most 21 évesen egyszerűen nem merek szólni otthon, ha elmegyek piálni, bulizni, vagy ha egy fiúhoz felmennék."
Te írtad, nem a barátodhoz mész, hanem egy-egy fiúhoz dugni. A piálás maradt, max hazudsz magadnak, hogy te nem vagy részeg, bár az alkoholnak minden esetben van hatása, és maradt a buli is. Egy felelőtlen qrva vagy ma is. De ezt nem kell a szüleid orrára kötni.
Engedd el a múltadat. Tekints úgy arra az időszakra, mint az útkeresés és tapasztalatszerzés idejére. Legalább volt egy bevállalós korszakod amit felismerted hogy nem helyes út, így már nem teszed. Fejlődsz.
Az itteni válaszadók közül meg ne foglalkozz azokkal akik rád projektálják a szaros kis frusztrációjukat. Gondolj arra, hogy aki rendben van magával az nem megy neki a másiknak. Az ítélkező válaszok mindig az ítélkező emberről állítanak ki bizonyítványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!