Nagyon csúnyán viselkedtem anyámmal, mit csináljak?
Figyelt kérdés
sokszor megbántottam, megsértettem, pofáztam neki, miközben ő mindent megtett értem. Most nagyon megbántam, szégyelem.2014. okt. 26. 08:50
1/6 anonim válasza:
Kérj bocsánatot, az anyák megértőek.
2/6 anonim válasza:
Vegyel neki egy csokor viragot es kerj bocsanatot!
3/6 anonim válasza:
Kérj bocsánatot és öleld meg. Nem kell virág, sem semmi ami teátrális.
Az ölelésben több van mint bármilyen teátrális tárgyban. Főleg, ha egy gyerek a szülőnek adja.
4/6 anonim válasza:
Az első lépés megtörtént: a megértés. Addig kérj tőle bocsánatot, ameddig van rá lehetőséged.
6/6 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták már: egy csokor virággal állj oda elé és mondd el, hogy nagyon sajnálod, ahogy viselkedtél vele, nem ezt érdemli, tudod jól, hogy mennyi mindent köszönhetsz neki és szereted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!