Az gáz ha anyámmal élek ennyi idősen?
Figyelt kérdés
Kicsit bonyolult a story, lényegében örököltem egy házat 18 évesen és be is költöztem, ennek 3 éve. egyedül éltem. De most a szüleim vállnak, és a ház másik felének anyám a tulajdonosa. Az ő közös házukat el kell adni, mert fele-fele arányban van és apu nem hajlandó eladni anyunak a másik felet, meg van valami a házassági szerződésben hogy váláskor el kell adni vagy mi. Na mindegy és mivel 50% tulajdonos anyum hozzánk akar költözni, engem nem zavarna mert végül is ő lakik az én házamban ha úgy nézzük. Viszont egyikünk se akarja átadni az igencsak értékes ingatlan tulajdon részét így valószínű hosszú évekig egymás nyakán élnénk. Nem zavar csak nem tudom a környezet hogy gondolja ezt. Én is dolgozok eddig is fent tudtam tartani egy családi házat, anyámról meg ne is beszéljünk aki igencsak jól keress. Mi a véleményetek erről? Ha úgy nézzük lakótársi együtt élés, de nem tartjuk el egymást, mindenki élné a saját életét.2014. szept. 29. 20:04
1/16 A kérdező kommentje:
hozzá teszem iker házról van szó, a konyha és a nappali közös, de amúgy két különálló lakórész
2014. szept. 29. 20:05
2/16 anonim válasza:
Persze-perszexdd mese ez kéremszépen...mese.:D
3/16 anonim válasza:
GÁznak nem gáz, de azt nem értem, hogy most akkor a saját édesanyáddal civakodnátok a tulajdonrészen?
Ha jól kerestek mindketten, én az édesanyád helyében kivennék egy albérletet ill. ha telik rá, vennék egy apró házat, csak magamnak. Nem értem minek egymás életébe bonyolódni, ha nem muszáj?
4/16 A kérdező kommentje:
nem értem ezen mit nem lehet érteni... van egy fél házam, anyám meg a másik felébe be akar költözni. kérdeztem valamit mert érdekelt mások mit gondolnak erről. épp elég ki vagyok attól hogy vállnak, nem kellenek még a trollkodó kommentek is.
2014. szept. 29. 20:11
5/16 A kérdező kommentje:
itt nem a pénzzel van gond, hanem hogy, mindketten ragaszkodunk a házhoz, gyakorlatilag szomszédok lennénk, csak én az az önállóbb típus lennék, szóval nem bírnám ha bele szólnának az életembe. Lovakat tartok én is anya is, ebből a szemponttal is érvelt, hogy a lovainak kell a legelő,boksz,pálya stb. én még megtudnák békélni a gondolattal ha mondjuk csináltatna magának konyhát és nem kéne többet látnom, az egészségesnél. a húgom akadt ki, teljesen hogy mégis ez milyen, meg letámadott mindennel.
2014. szept. 29. 20:14
6/16 anonim válasza:
Nem a te házadban fog élni, hanem a saját házrészében. Én a helyedben megnézném milyen az együttélés, ha nem megy, akkor kérném, hogy fizessen ki és vennék valahol magamnak ingatlant.
7/16 anonim válasza:
"Nem zavar csak nem tudom a környezet hogy gondolja ezt." na itt azért lehetnek gondok ha ezért képes voltál kérdést kiírni
9/16 anonim válasza:
Mi a fenéért filózol azon, a környezet mit szól hozzá? Te a környezeted kedvéért alakítod az életedet? Elkezditek az együtt élést. Aztán, ha gondok adódnak, kerestek rá megoldást.
10/16 anonim válasza:
Az a gáz inkább, hogy a "válnak" szót ismételten sem tudtad helyesen leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!