15 évesen rockszaküzletbe menni az anyámmal?
Figyelt kérdés
Soha nem zavart de ma mentem megnézni mit szeretnék, és holnap megyek vele megvenni. Picit úgy elgondolkoztam rajta, vajon milyen szemmel néz átlag ottani eladó vagy vásárló az ilyen helyzetre.2014. okt. 16. 20:22
1/17 anonim válasza:
Milyen szemmel néz az eladó vagy a többi vásárló valakire... te komolyan foglalkozol ezzel?
2/17 anonim válasza:
Ha én lennék a vásárló/eladó, az ég világon semmi rosszat nem gondolnék.
29 éves vagyok, és csomószor édesapámmal járok bevásárolni. Nem érzem se cikinek, se furcsának.
Szerintem az a rossz, ha valaki kínosnak érzi azt, hogy a szüleivel jelenjen meg valahol, mert ő már ehhez "idős"...
3/17 A kérdező kommentje:
Ne ez a legnagyobb életproblémám, ugyanúgy el fogok vele menni, csak elgondolkoztam rajta.
2014. okt. 16. 20:24
4/17 anonim válasza:
Nagy rocker lehetsz, ha ilyenekkel foglalkozol.
Szerinted a 80-as években az Edda azon agyalt, hogy a kommunista párt, vagy otthon az őskonzervatív szüleik mit gondolnak róluk? Akkor sehol se lennének...
5/17 A kérdező kommentje:
Aww, soha nem leszek hozzá elég idős hogy ne menjek vele el valahová; csak hogy esetleg olyan furcsán hat hogy szülővel megyek vissza... Fogalmam sincs, tényleg csak ilyen napi véleménykikérés.
2014. okt. 16. 20:26
6/17 anonim válasza:
nem hinném hogy bárki furcsának találná
7/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rocker, bár nemhiszem hogyha bunkó parasztnak tartasz az ezzel függ össze.
2014. okt. 16. 20:28
8/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy furcsa lenne, de amúgy tökmindegy, vásárló vagy és azzal mész, akivel akarsz, azt veszel, amit akarsz :)
Az eladók amúgy elszomorítóan nem akadnak ki a dolgokon, a párom harmincas férfiként vett magának csipkés combfixet és melltartót és semmi :D
9/17 anonim válasza:
#8 talán nem tudták hogy magának veszi :)
10/17 A kérdező kommentje:
lol, made my day. xD Bár gyanítom azért sejtették hogy talááááán nem neki lesz. xDD
2014. okt. 16. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!