15 évesen rockszaküzletbe menni az anyámmal?
Figyelt kérdés
Soha nem zavart de ma mentem megnézni mit szeretnék, és holnap megyek vele megvenni. Picit úgy elgondolkoztam rajta, vajon milyen szemmel néz átlag ottani eladó vagy vásárló az ilyen helyzetre.2014. okt. 16. 20:22
11/17 anonim válasza:
15 évesen lehet, hogy cikinek éreztem volna, de 22 évesen már egyáltalán nem néznék furcsán az ilyesmire, most is járok néha szülőkkel, nagyszülőkkel boltba, pedig külön élek.
12/17 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, én 20 feletti vagyok és ha ilyet látok, mindig arra gondolok, hogy remélem, majd az én 15 éves lányom sem tart cikinek/gáznak, hogy ilyen helyre menjen velem.
Sőt, remélem el fog hívni, hogy "Anya, holnap nincs kedved velem eljönni egy rockszaközletbe? Vagy "Örülnék ha eljönnél velem."
13/17 anonim válasza:
8. voltam. De, mondtuk, hogy neki lesz, ki se bírtuk volna :) És semmi reakció, eh. Mondjuk ez nem rossz, vannak intoleránsak, akik képesek beszólni egy szőke hajra, bakancsra vagy arra, hogy egy fiatal lány mosolyogva megy az utcán a tavaszi napsütésben... Néha nagyon nem értem az embereket. Node ez már nagyon off.
14/17 A kérdező kommentje:
Lehet csak rossz napja volt az eladónak... Áh, a francokat, szimplán vannak emberek akik nem értékelik a humort. D:
2014. okt. 16. 22:44
15/17 anonim válasza:
Figyelj, 15 éves vagy, az eladó is tisztában van vele, hogy ennyi idősen általában a szülők vásárolnak/adnak pénzt a gyerekeiknek ruhára, cipőre, akármire, és sok szülő el is megy a gyerekkel megnézni, hogy mit akar megvenni. Emiatt egyáltalán nem fognak rád furcsán nézni, ne aggódj ezen.
16/17 anonim válasza:
Szerintem aranyos az egész szitu. :) Nem hétköznapi, ezért jogos a felvetés. Tuti nem anyud az üzlet célcsoportja.
17/17 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi gond, csak amikor én mentem anyámmal 13 évesen a rockpincébe, nagyon rossz szemmel nézett az ottlévő többi emberre és arra a zenére, ami éppen szólt. De engem csak ez zavart kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!