Csúnyán viselkedtem?
Pénteken bulizni voltam a barátnőkkel, most először azóta, hogy megszületett a lányom, aki múlt héten volt 1 éves.
Nem ittam olyan sokat, de ahhoz eleget, hogy becsiccsentsek.
Találkoztam az egyik szórakozó helyen a férjem munkatársával és anyóst meg apost jól kibeszéltem neki.
Semmi köze hozzá. Én meg ilyen disznó voltam. Nagyon rosszul érzem magam miatta.mert tény, hogy nem mindig vagyunk jóban, és piszkál, de a gyermekem mamája.a férjem anyja apja....
Nagyon gáz a helyzet?
Iszonyat rosszul érzem magam péntek óta.
Igazad van acélszív.
Görény vagyok.és mivel nem szoktam ilyen lenni különösen haragszom magamra.
Utolsó 1 éves a lányom és elmentünk a barátnőkkel egy kicsit.
Szerintem ebben semmi rossz nincs. Főleg, hogy már nem anyatejes és nem egész éjszakára maradtam ki.éjfélkor már otthon voltam.
A lányomra anyukám vigyázott.
Kedves #4:
A gyereknek talán van egy apja is!!
Trollnok:
"a haverokkal volt oda egy 3 napos túrán,egy órája jött haza"
Szövegértés? Hm?
Talán a kollégának lesz annyi esze, hogy ne ártsa bele magát az ügyeitekbe és nem fogja elkottyantani a párodnak egy spicces asszonyka sirámait.
Talán rólad meg lesz a véleménye de lehet, hogy azt is megérti, hogy nem minden családban van minden rendben és besokalltál.
Legyen a büntetésed az, hogy rosszul érzed magad miatta a kollégádtól meg kérj elnézést, hogy a magánügyeiddel traktáltad és megkérheted, hogy ne adja tovább mert nem akarsz senkit megbántani meg otthon se akarsz cirkuszt.
A férjednek meg ne szólj talán nem tud róla felesleges a vita.
Ha böki valami a csőrét úgyis előáll vele. Akkor kérj bocsánatot tőle és máskor figyelj oda, hogy mennyit iszol.
Az én kollégáim is kiakadnak néha az otthoni dolgokra józanul is de ha bejön valamelyiknek a férje/felesége nem szólunk neki mert nem tartozik ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!